‘The Mandalorian’: Pedro Pascal spreekt enkel nog de stem van Din Djarin in

Opvallend nieuws voor de fans van The Mandalorian. In een recent interview heeft acteur Pedro Pascal namelijk laten weten dat hij niet langer op de set van de populaire serie staat. Hij verzorgt Din Djarin enkel nog van stem, en dat gebeurt later in een speciale studio. Op dit moment staan er drie seizoenen van de reeks op Disney+. Een vierde zou volgen.

Een van de meest populaire Star Wars-projecten van de laatste jaren is zonder twijfel The Mandalorian. De reeks heeft op eigen houtje de franchise opnieuw hot gemaakt. Ook het derde seizoen staat ondertussen online, maar daarin stond acteur Pedro Pascal dus zelf amper op de set. Dat liet hij weten in een interview met The Hollywood Reporter.

The Mandalorian

In The Mandalorian volgen we Din Djarin (Pascal) en Grogu op hun avontuur door de melkweg. Aan het einde van het tweede seizoen zagen we hoe de twee (tijdelijk) afscheid namen van elkaar en daarbij kregen we ook voor het eerst het gezicht van Djarin te zien. Maar in de rest van de afleveringen is dat niet het geval, en daar maakt acteur Pedro Pascal nu dus ook gebruik van.

In een recent interview heeft de acteur namelijk toegegeven dat hij nog amper op set staat en enkel in de studio de stem van het personage nog inspreekt. “We hebben er veel mee geëxperimenteerd, maar uiteindelijk leek mijn lichaam er niet klaar voor te zijn”, vertelt hij. “Ik heb er wel degelijk ingezeten, maar nu zijn we tot een oplossing gekomen die super cool is en me ook de kans geeft om nog andere dingen te doen.”

Seizoen 4

Het derde seizoen van de reeks verscheen nog maar net, maar toch zou er ook al hard gewerkt worden aan een vierde seizoen. Tegelijkertijd zou er ook van de successerie The Last of Us met Pedro Pascal minstens nog één seizoen komen. Het is dus geen verrassing dat Pascal enkel tijd heeft om tijdens de postproductie de stem van Djarin in te spreken.

Meer
Lees meer...