‘The Mandalorian’ seizoen 3 staat nu op Disney+

Vanaf vandaag kan je op Disney+ kijken naar het derde seizoen van The Mandalorian. Daarin zullen we zien hoe het nog gaat met Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu aka Baby Yoda. Vandaag kan je de eerste aflevering bekijken, de komende weken volgt elke woensdag een nieuwe aflevering.

Het is vandaag een hoogdag voor fans van Star Wars, want The Mandalorian, de spin-off-serie van de filmreeks, is terug. The Mandalorian is al toe aan z’n derde seizoen en daarin mogen we ons verwachten aan een spannende strijd voor het leiderschap over de planeet Mandalore.

The Mandalorian seizoen 3

In januari verscheen de officiële trailer voor het derde seizoen van The Mandalorian. Daarin kregen we te zien hoe Din Djarin en Grogu vooral te zien zullen zijn op de planeet Mandalore om daar vergiffenis te vragen. Het duo zal daarbij oog in oog komen te staan met Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) die van mening is dat de Darksaber (en de leiding over Mandalore) haar toebehoort.

In het derde seizoen zullen we heel wat vertrouwde gezichten uit de eerste twee seizoenen van The Mandalorian terugzien, maar er worden ook enkele nieuwe castleden toegevoegd aan de reeks. Het gaat daarbij om Christopher Lloyd (Back to the Future) en Tim Meadows (The Goldbergs).

Vanaf vandaag verschijnt er elke week op woensdag een nieuwe aflevering van The Mandalorian op Disney+. De laatste aflevering van het derde seizoen staat gepland voor 19 april 2023. Maar daarna is het nog niet gedaan met The Mandalorian. Showrunner Jon Favreau liet recent namelijk weten dat de reeks nog een lange toekomst heeft. Het scenario van seizoen 4 is zelfs al geschreven.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het derde seizoen van The Mandalorian:

Meer
Lees meer...