‘The Mandalorian’ seizoen 3 krijgt nieuwe promospot vol actie

Het nieuwe seizoen van The Mandalorian komt er binnenkort aan. Vanaf woensdag 1 maart verschijnt er namelijk wekelijks een nieuwe aflevering van de Star Wars-spin-off op Disney+. En nu heeft de streamingdienst een laatste promoclip gedeeld.

Goed nieuws voor de fans van The Mandalorian, want het derde seizoen gaat later deze week van start op Disney+. Daar kan je de komende acht weken telkens terecht voor een nieuwe aflevering. In dat nieuwe seizoen krijgen we uiteraard opnieuw Pedro Pascal te zien als Din Djarin. Hij keert in het aankomende seizoen terug naar Mandalore om vergiffenis te vragen nadat hij in de seizoensfinale van seizoen 2 zijn helm heeft afgedaan.

Disney+ heeft zojuist een nieuwe promospot over het derde seizoen gedeeld. Daarin krijgen we vooral The Child aka Grogu aka Baby Yoda te zien. De clip bevat ook heel wat veelbelovende actiescènes. Daarin proberen Grogu en Mando in een rood woestijnlandschap te ontsnappen aan verschillende TIE Interceptors die het op hen gemunt hebben.

Nieuwe castleden

Komend seizoen zijn er naast dit vertrouwde tweetal ook enkele nieuwe castleden. De bekendste namen zijn Christopher Lloyd (Back to the Future) en Tim Meadows (The Goldbergs). Het is niet bekend welke rol zij zullen spelen.

De seizoensfinale van het derde seizoen zal te zien zijn op 19 april. Maar daarna is het nog niet gedaan met The Mandalorian. Showrunner Jon Favreau liet recent namelijk weten dat de reeks nog een lange toekomst heeft. Het scenario van seizoen 4 is zelfs al geschreven.

Bekijk hier de nieuwe spot van The Mandalorian seizoen 3:

The Mandalorian seizoen 3 is vanaf woensdag 1 maart te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...