‘The Mandalorian’: Lizzo en Jack Black duiken op in nieuwe aflevering

Sinds begin vorige maand kunnen fans van Star Wars opnieuw op Disney+ terecht. Daar is op dit moment het derde seizoen van The Mandalorian elke week te zien. De reeks is al sinds het begin een groot succes, maar door de toenemende populariteit van acteur Pedro Pascal lijkt dit seizoen groter dan ooit. Al hebben misschien ook de cameo’s daar iets mee te maken.

Een van de meest populaire Star Wars-projecten van de laatste jaren is zonder twijfel The Mandalorian. De reeks heeft op eigen houtje de franchise opnieuw hot gemaakt en is ook in zijn derde seizoen aan een sterke run bezig. Elke woensdag kunnen fans van een nieuwe aflevering genieten en daarin waren deze week wel een aantal verrassingen te spotten.

The Mandalorian

In het vorige seizoen van The Mandalorian zagen we hoe Din Djarin (Pedro Pascal) probeerde om “The Child” aka Grogu terug te brengen naar zijn mensen, de Jedi. Aan het einde van de laatste aflevering versloeg Djarin Gideon en vertrok Baby Yoda samen met Luke Skywalker.

Het derde seizoen betekende al meteen een blij weerzien tussen Din Djarin en Grogu, die vanaf nu opnieuw samen door het universum trekken. Tijdens dat avontuur komen ze zowel oude vrienden als nieuwe vijanden tegen.

Jack Black en Lizzo

In de meest recente aflevering zagen we alvast twee van die vrienden. Dat waren Captain Bombardier en de Duchess, die tijdelijk voor Grogu aka Baby Yoda zorgden terwijl Din Djarin vocht tegen een opkomend gevaar in de vorm van Droids.

De schermtijd van Bombardier en de Duchess was niet van lange duur, maar toch zorgde het bij de fans voor heel wat enthousiasme. Bombardier werd namelijk gespeeld door acteur Jack Black, terwijl zangeres Lizzo de rol van Duchess op zich nam. De twee trokken ook meteen naar TikTok om daar aan de wereld bekend te maken dat ze nu officieel deel uitmaken van het Star Wars-universum. Ook al was het maar voor even.

Bekijk hier de TikTok van Lizzo en Jack Black:

@lizzo OMG WE IN STAR WARS @jackblack ♬ Marcins Untitled Solo – Marcin
Meer
Lees meer...