‘The Last of Us’: Bella Ramsey deelt foto’s van achter de schermen voor de verjaardag van Pedro Pascal

Bella Ramsey, een van de hoofdrolspeelster van The Last of Us, heeft haar collega Pedro Pascal op Instagram gefeliciteerd met zijn 48ste verjaardag. Dat deed ze door reeks foto’s te posten van tijdens de opnames van de succesvolle HBO-reeks.

Pedro Pascal is afgelopen zondag 48 jaar geworden. De Amerikaanse acteur is op dit moment te zien in The Mandalorian, maar maakte recent natuurlijk vooral indruk in The Last of Us. In die succesreeks, die bij ons te zien was op Streamz, speelt hij Joel. Dat deed hij aan de zijde van Bella Ramsey, die Ellie speelde.

Verjaardag Pedro Pascal

Het is ondertussen al langer duidelijk dat de twee tijdens de opnames van The Last of Us goede vrienden zijn geworden. Dat is nu nogmaals bevestigd. Om Pedro Pascal te feliciteren met zijn verjaardag haalde Bella Ramsey namelijk een reeks foto’s van achter de schermen boven. Die deelde ze op haar Instagram met als caption “Happy P-Day“. We zien Pedro Pascal onder andere met een zonnebril, terwijl hij het script fotografeert en al slapend.

Op eerdere foto’s van achter de schermen van The Last of Us konden we al zien hoe goed de sfeer tijdens de opnames was. Daarnaast toonden HBO en Streamz ook een speciale behind the scenes-aflevering.

Tweede seizoen

Fans van The Last of Us en het acteerwerk van Pedro Pascal en Bella Ramsey zullen wel nog even geduld moeten hebben om hen weer samen aan het werk te zien. Hoewel de opnames van het tweede seizoen mogelijk eind dit jaar nog van start gaan, zal het nog zeker tot 2025 duren voor dat wordt uitgezonden.

Meer
Lees meer...