‘The Last of Us’ krijgt extra aflevering met beelden van behind the scenes

Het eerste seizoen van de topserie The Last of Us zit er jammer genoeg bijna op. Komende maandag kan je op Streamz kijken naar de seizoensfinale de HBO-reeks. Maar daarna komt er gelukkig nog een extra aflevering die toont hoe de succesreeks gemaakt is.

Let op: spoilers over de eerste acht afleveringen van The Last of Us.

Acht weken geleden begon The Last of Us met Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) die de QZ in Boston verlieten. Daarbij hoopten ze Fireflies te vinden aan de andere kant van de Verenigde Staten. Ellie blijkt namelijk als enige immuun te zijn voor de dodelijke Cordyceps. Er wordt daardoor gehoopt dat zij de sleutel is om een vaccin of medicijn te maken tegen de schimmel. Tijdens die reis heeft het duo enorm veel tegenslagen moeten verwerken op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten. Volgende week maandag kan je via Streamz kijken hoe hun reis in Salt Late City zal eindigen, maar daarna zit het eerste seizoen van The Last of Us er jammer genoeg op.

Behind the scenes

Maar nu heeft HBO met goed nieuws gekomen voor de miljoenen fans van The Last of Us. Een week na de seizoensfinale komt er namelijk nog een speciale extra aflevering met beelden van behind the scenes. In een trailer die daarvan gedeeld is, zie je wat je daarvan mag verwachten. Het gaat onder andere om beelden van de opnames. Daarnaast krijgen we te zien hoe alle speciale effecten zijn gemaakt. Dat alles wordt niet alleen voorzien van commentaar van de makers van The Last of Us, maar ook van de hoofdrolspelers. Zo horen we hieronder al kort Pedro Pascal aan het woord.

Meer
Lees meer...