‘The Last of Us’: Bella Ramsey deelt beelden van behind the scenes

Het eerste seizoen van The Last of Us nadert jammer genoeg stilaan zijn einde. Er zijn namelijk nog maar twee aflevering te gaan. Om de vele fans van de reeks toch nog iets extra te geven, deelde Bella Ramsey (Ellie) enkele foto’s van achter de schermen tijdens het filmen van aflevering 7.

Let op: spoilers over de eerste zes afleveringen van The Last of Us.

De zevende aflevering van The Last of Us is sinds maandag via Streamz te zien. Hoewel Joel, gespeeld door Pedro Pascal, op het einde van aflevering 6 tussen dood en leven zweefde, ging het hierbij grotendeels om een flashbackaflevering.

Ellie en Riley

We kregen namelijk de voorgeschiedenis van Ellie te zien in het QZ en het opleidingskamp van FEDRA. Daarbij zagen we eerste hoe ze gepest werd en zo in de problemen kwam. Daarna kwam haar vroegere vriendin Riley, gespeeld door Storm Reid, haar ’s nachts opzoeken. Samen trokken ze naar het afgesloten shoppingcenter om “the wonders of the mall” te ontdekken, voor Riley zou vertrekken naar Atlanta. Het ging hierbij onder andere om de roltrap, de draaimolen en het lunapark.

Het is van die avonturen in het shoppingcenter met Storm Reid dat Bella Ramsey nu op Twitter enkele foto’s heeft gedeeld. Het gaat om foto’s behind the scenes tijdens de opnames van The Last of Us. Zo krijgen we te zien hoe de twee jonge actrices het duidelijk heel goed met elkaar kunnen vinden. Het is voorlopig nog afwachten of we, na het noodlottige einde van aflevering 7, Riley in aflevering 8 nog opnieuw te zien zullen krijgen.

The Last of Us krijgt iedere maandag een nieuwe aflevering op Streamz.

Meer
Lees meer...