‘The Last of Us’ deelt trailer van aflevering 7 en die roept veel vragen op

Ondanks het cliffhanger op het einde van de zesde aflevering van The Last of Us moeten we mogelijk nog iets langer wachten voor we weten hoe het avontuur verdergaat voor Joel en Ellie. De trailer van aflevering 7 toont namelijk hoe we eindelijk de backstory van Ellie uit het QZ te weten zullen komen.

Let op: spoilers over de eerste zes afleveringen van The Last of Us.

De emotionele zesde aflevering van The Last of Us eindigde met een heel dramatisch moment. Een poging van Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) om Fireflies te vinden in de University in Colorado draaide uit om een confrontatie met een groep rovers. Daarbij raakte Joel zwaargewond, verloor hij veel bloed en stortte hij lijkbleek neer.

Toch zullen we mogelijk twee weken moeten wachten om te weten hoe het afloopt met Joel. In de trailer van de zevende aflevering van The Last of Us zien we namelijk hoe we volgende week tijdelijk terug gaan in de tijd. Ondanks enkele korte vermeldingen, weten we namelijk nog steeds niet veel over het verleden van Ellie. De aankomende aflevering kreeg de naam ‘Left Behind’, net als een uitbreiding van de game The Last of Us.

Ellie en Riley

In de trailer krijgen we Ellie te zien in het QZ in het opleidingskamp van FEDRA. Daar krijgt ze ruzie met een medeleerling omdat “haar vriendin er niet is om te vechten”. We zien ook hoe een FEDRA-officer haar vertelt dat ze de regels moet volgen als ze zelf officer wil worden.

Daarna wordt met Riley, een vriendin van Ellie, een nieuw personage geïntegreerd. Die rol wordt gespeeld door Storm Reid, die vooral bekend is van Euphoria. We zien ook hoe Riley aan Ellie onthult dat ze een Firefly is. Tot slot gaan beide vriendinnen samen in het shoppingcentrum in het QZ. Sinds de tweede aflevering van The Last of Us weten we al dat het daar is dat Ellie gebeten wordt door een clicker. Hoe dat exact gebeurde, zullen we dus volgende week te zien krijgen.

Joel

In de trailer voor de zevende aflevering van The Last of Us is er van Joel geen spoor. Of dat wil zeggen dat we Pedro Pascal helemaal niet te zien zullen krijgen, is niet duidelijk. Sowieso lijkt de kans – uiteraard – heel groot dat Joel zal overleven. Zijn huidige toestand wordt wel een grote test voor Ellie, die op zoek zal moeten gaan naar hulp om Joel te verzorgen en zelf zal moeten proberen overleven.

Bekijk hier de trailer van de zevende aflevering van The Last of Us:

The Last of Us krijgt iedere maandag een nieuwe aflevering op Streamz.

Meer
Lees meer...