‘Euphoria’ seizoen 3 zou niet het laatste zijn

Goed nieuws voor de fans van de HBO-reeks Euphoria. Want het komende derde seizoen zou niet het laatste zijn, al was dat wat velen dachten. Chief Content Officer van HBO, Casey Bloys, liet in een recent interview namelijk weten dat er nog veel plannen zijn met de reeks, inclusief alle bekende personages.

Het is nog niet officieel, maar toch kunnen fans ervan uitgaan dat Euphoria niet zal stoppen na het derde seizoen. Eerder waren er twijfels, aangezien sommigen vinden dat de acteurs uit de reeks te oud beginnen worden om hun rol te spelen. Maar daar heeft HBO nu een antwoord op gegeven. Daaruit valt op te maken dat het verhaal nog lang niet over is.

Euphoria

De HBO-reeks Euphoria, die bij ons te zien is op Streamz, volgt een groep jongeren en hun gevecht met drugs, relaties en het leven. Dat alles wordt op geniale wijze verteld door het hoofdpersonage Rue (Zendaya). Al sinds de release van het allereerste seizoen in 2019 is de reeks een echte culthit. Elke week behaalde de nieuwe aflevering weer kijkcijferrecords op de Amerikaanse streamingdienst.

Twee jaar later, in 2022, volgde het tweede seizoen. Daarin gingen de makers nog een stapje verder en onderscheidde de serie zich van de rest door zijn extra ruw kantje. Terwijl er wekelijks een aflevering verscheen, maakte HBO dan ook meteen bekend dat er een derde seizoen zou komen. Die opnames starten in maart 2023. Wanneer de nieuwe afleveringen precies zullen uitkomen, is nog niet bekend.

Seizoen 4

Doordat het verhaal zich grotendeels op school afspeelt en de acteurs ook alsmaar ouder worden, was er bij de fans twijfel over het vervolg van de reeks. Tussen het eerste en tweede seizoen zat namelijk meer dan twee jaar, waardoor veel leeftijden helemaal niet meer overeenkomen. Eén seizoen beslaat namelijk maar een half schooljaar. Toch is dat volgens Chief Content Officer Casey Bloys geen reden tot paniek.

De Amerikaanse entertainmentsite Deadline, die meestal zeer goed is geïnformeerd, meldt namelijk dat Bloys nog heel wat plannen heeft met de huidige cast van de reeks. Hij zou namelijk op zoek zijn naar een manier om mee te groeien met de personages naarmate ze ouder worden. Een kleine tijdsprong zou daarbij een optie kunnen zijn.

Meer
Lees meer...