HBO lost bloopers ‘Euphoria’ seizoen 2

Begin dit jaar verscheen het tweede seizoen van Euphoria. Daarin werden Rue en co opnieuw geconfronteerd met heel wat geldproblemen, conflicten en drama. HBO heeft nu de bloopers gelost van dat seizoen en daaruit blijkt dat er op de set toch heel wat gelachen kon worden.

Het tweede seizoen van Euphoria zit er nu al bijna een half jaar op, maar er is nog steeds content die we nog niet te zien kregen. Zo loste HBO nu een video met alle bloopers van het tweede seizoen. En daaruit blijkt dat er tussen de serieuze scènes door flink wat gelachen werd bij de acteurs die ondertussen al goede vrienden zijn geworden.

Euphoria seizoen 2

In het tweede seizoen van Euphoria viel er op momenten weinig te lachen. Maar op de set gebeurde dat wel. HBO heeft nu namelijk een video van meer dan 4 minuten gelost met alle bloopers van het tweede seizoen van Euphoria.

In de video krijgen we te zien hoe Zendaya (Rue) het moeilijk had om serieus te blijven tijdens de Brokeback Mountain-scène met Hunter Schafer (Jules) en hoe Javon Walton (Ashtray) over z’n eigen voeten lijkt te struikelen. Ook heeft Dominic Fike (Elliot) een angst voor insecten en zien we hoe Angus Cloud (Fez) z’n echte telefoonnummer geeft aan Maude Apatow (Lexi). Euphoria krijgt al zeker nog een derde seizoen dat zou verschijnen in 2024.

Bekijk hier de bloopers van het tweede seizoen van Euphoria:

De twee eerste seizoenen van Euphoria zijn bij ons te bekijken via Streamz.

Meer
Lees meer...