‘The Last of Us’ deelt trailer voor zesde aflevering en die toont emotionele reünie

The Last of Us zit jammer genoeg al over de helft. Binnen één week verschijnt aflevering 6 en daarvan heeft HBO nu een korte trailer gedeeld. Daarin zien we hoe Joel eindelijk zijn broer Tommy terugvindt, al zijn daarmee nog niet alle problemen van de baan.

Let op: spoilers over de eerste vijf afleveringen van The Last of Us vanaf hier.

De moeilijke situatie waarin Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) zich de voorbije twee afleveringen bevonden in The Last of Us is voorlopig even opgelost. Ze slaagden erin het omsingelde Kansas uit te komen zonder gepakt te worden door Kathleen en haar rechterhand Perry. Daarnaast wisten ze ook beiden te ontkomen aan de horde geïnfecteerden die hen daar bij het verlaten aanvielen.

Toch is dat alles niet zonder gevolgen gebleken. In aflevering 4 verloren ze namelijk de auto waarmee ze hoopten tot in Wyoming te raken. En in aflevering 5 kreeg vooral Ellie er een zwaar trauma bij met de dood van Henry en Sam, die voor haar ogen stierven.

Tommy

Ondertussen kunnen de twee hun weg naar Wyoming gelukkig voortzetten. Daar hopen ze nog altijd om Tommy (Gabriel Luna), de broer van Joel, terug te vinden. In het laatste beeld dat wel konden zien in aflevering 5 was het duo te voet op weg. In de zojuist geloste trailer voor aflevering 6 zien we echter hoe ze ergens paarden hebben weten te vinden. Daarmee slagen ze erin om Tommy wel degelijk terug te vinden.

Maar de vreugde daarover is van korte duur. Joel en Tommy blijken namelijk de afgelopen jaren nogal wat vijanden te hebben gemaakt.

Bekijk hier de trailer van de zesde aflevering van The Last of Us:

The Last of Us krijgt iedere maandag een nieuwe aflevering op Streamz.

Meer
Lees meer...