Pedro Pascals koffiebestelling gaat viraal en fans proberen het massaal uit

Acteur Pedro Pascal is een van de meest populaire acteurs van het moment. De 47-jarige acteur is op dit moment te zien in de immens succesvolle serie The Last of Us en keert binnenkort ook terug in The Mandalorian. Op sociale media, en vooral TikTok, kan je niet meer om hem heen. Het is dan ook geen verrassing dat fans na het ‘uitlekken’ van zijn bestelling bij Starbucks die bestelling zelf willen uitproberen.

Acteurs en actrices gaan op een vrij moment ook gewoon naar de Starbucks en dat werd deze week nog maar eens bevestigd via een video die viraal ging. Daarop was acteur Pedro Pascal te zien met een beker van Starbucks. Wie inzoomde kon ook meteen zien wat zijn bestelling was. En die wordt nu natuurlijk ook volop uitgeprobeerd.

TikTok

Het begon allemaal met een TikTok van @alexafromspace. Zij ontmoette Pedro Pascal op straat en vroeg hem om haar popje van de Mandalorian te handtekenen. Daarna ging hij ook nog met de fan op de foto. Maar dat was niet het speciale aan de video. Tijdens de interactie had Pedro namelijk de hele tijd een koffie van Starbucks vast en daar ging alle aandacht naartoe.

Nadat Alexa de originele foto postte, postte ze ook nog eentje waarop ze inzoomde op Pedro’s bestelling. “Voor iedereen die wil weten wat zijn bestelling bij Starbucks is”, viel er te lezen.

Veel cafeïne

Natuurlijk zijn er heel wat fans die de bestelling ondertussen hebben uitgetest. Maar dat lijkt niet voor iedereen even goed mee te vallen, want de koffie bevat wel héél veel cafeïne. Zo vraagt de acteur voor een Ice Quad Espresso in een grote beker met extra ijs. Maar daarnaast zitten er zes (!) shots espresso in. In een normale zitten er één of twee.

Het hoge koffiegehalte zorgt bij mensen die het gaan uitproberen natuurlijk soms voor een verrassing. Zo zijn er heel wat video’s op TikTok waarin mensen zich afvragen waarom Pedro dat zichzelf zou aandoen.

Bekijk hier de volledige Starbucks-bestelling van Pedro Pascal:

@alexafromspace Daddy needs his coffee every morning to carry the entire world and a fandom over his shoulders #pedropascal #pedropascalstarbucks #starbucksdrinks #pedropascaledit #zaddy #fyp #espressotiktok ♬ Hey Sexy Lady [Feat. Brian & Tony Gold] – Shaggy

Bekijk hier enkele video’s van mensen die het uitproberen:

@bryson_keith Pedro Pascal’s Starbucks Order #pedropascal ♬ save a horse ride a cowboy – ᖭི༏ᖫྀ
@thepoppyrose After seeing this order being debated I had to try it…. In Pedro we trust. Also let me know if there any other randkm coffee orders i need to try #pedropascal #pedropascalcoffee #coffee ♬ original sound – lexy ♛
@directedbyjess I love insane people #pedropascal #pedropascalcoffee #coffeeaddict ♬ Hey Sexy Lady [Feat. Brian & Tony Gold] – Shaggy
Meer
Lees meer...