‘The Last of Us’: Trailer voor achtste aflevering toont nieuw gevaar

Het eerste seizoen van de topserie The Last of Us zit er jammer genoeg bijna op met nog amper twee afleveringen te gaan. Die achtste en voorlaatste aflevering heeft nu een trailer gekregen. Daarin zien we hoe Ellie aan nieuw gevaar moet zien te ontkomen om te overleven.

Let op: spoilers over de eerste zeven afleveringen van The Last of Us.

Twee afleveringen geleden kregen we in The Last of Us een dramatisch moment te zien op het einde. Een poging van Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) om Fireflies te vinden in de University in Colorado draaide uit om een confrontatie met een groep rovers. Daarbij raakte Joel zwaargewond, verloor hij veel bloed en stortte hij lijkbleek neer.

Joel

Wie hoopte deze week een antwoord te krijgen op de vraag of en hoe snel Joel er weer bovenop komt, kwam bedrogen uit. De zevende aflevering – met de naam ‘Left Behind’ – ging namelijk vooral over hoe het Ellie verging in het QZ in het opleidingskamp van FEDRA. We zagen daar de gebeurtenissen die ertoe hebben geleid dat ze gebeten werd door een geïnfecteerde.

Toch kregen we tussendoor ook even te zien hoe Ellie er alles aan deed om Joel te helpen. Uiteindelijk slaagde ze erin zijn wonde dicht te naaien. Het ziet er dus naar uit dat hij opnieuw volledig zal herstellen.

Troy Baker

In de trailer voor de achtste aflevering van The Last of Us die HBO zojuist deelde, zien we hoe dat wel nog even zal duren. Ellie lijkt namelijk nog altijd alleen haar plan te moeten trekken.

Daarbij komt er ook een nieuw personage op haar pad. Het gaat om ene David die wil dat Ellie zijn ‘community’ vervoegt en niet volledig het beste met haar voorheeft. Die rol is best opvallend, want de acteur die David speelt is Troy Baker. Het is hij die in de games van The Last of Us de stem van Joel voor zijn rekening neemt en in de serie dus ook meedoet, al is dat wel in een andere rol.

Bekijk hier de trailer van de achtste aflevering van The Last of Us:

The Last of Us krijgt iedere maandag een nieuwe aflevering op Streamz.

Meer
Lees meer...