‘The Last of Us’: Showrunner geeft al teaser voor tweede seizoen

De topreeks The Last of Us is sinds vorige week afgelopen. Voor fans is het nu dus aftellen naar het volgende seizoen en daarover is showrunner Neil Druckmann nu met goed nieuws gekomen. Op Twitter laat hij namelijk weten dat er al volop gewerkt wordt aan dat tweede seizoen.

Door het onmiddellijke succes van The Last of Us werd de reeks meteen verlengd voor een tweede seizoen. Ondertussen weten we zelfs al dat er meer dan twee seizoenen zullen komen, want de tweede game wordt over enkele seizoen behandeld.

Voorlopig is nieuws over dat vervolg op The Last of Us wel schaars. We kwamen wel al te weten dat Bella Ramsey, ondanks de tijdsprong, de rol van Ellie zal hernemen. Ook lieten de makers al weten dat er in het tweede seizoen meer geïnfecteerden te zien zullen zijn.

Neil Druckmann

Nu heeft Neil Druckmann nog een nieuwe teaser voor het aankomende tweede seizoen gedeeld. Druckmann is de maker van de game The Last of Us en een van de showrunners van de reeks. Hij deelde op Twitter een soort promoposter van seizoen 2 met daarop een arm met een hamer. Het is nog niet duidelijk van wie die arm is. “Vanavond geen The Last of Us, maar seizoen 2 is al onderweg! Endure & Survive!“, schreef hij daarbij.

Het is dus duidelijk dat er al gewerkt wordt aan het vervolg op The Last of Us. Wanneer dat te zien zal zijn, is wel nog niet duidelijk. Pedro Pascal liet eerder al weten dat de opnames mogelijk nog dit jaar van start gaan. Toch zal het vermoedelijk nog minstens tot 2025 worden voor we het tweede seizoen kunnen bekijken.

Meer
Lees meer...