‘The Mandalorian’ seizoen 3 zou deze zomer al uitkomen

Goed nieuws voor de fans van de Star Wars-serie The Mandalorian. Het derde seizoen zou namelijk deze zomer al beschikbaar zijn op Disney+. Dat vertelde acteur Giancarlo Esposito, die Moff Gideon speelt in de reeks. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door Disney zelf.

The Mandalorian keert deze zomer al terug naar Disney+. Althans, dat is wat acteur Giancarlo Esposito ons doet geloven. In een interview met The Rich Eisen Show vertelde Esposito dat de release echt niet meer ver weg is en dat we het derde seizoen al rond de zomer kunnen verwachten. Dat is goed nieuws voor de fans, want de laatste aflevering dateert ondertussen al van december 2020.

The Mandalorian

In het vorige seizoen van The Mandalorian zagen we hoe Din Djarin (Pedro Pascal) probeerde om “The Child” aka Baby Yoda terug te brengen naar zijn mensen, de Jedi. Aan het einde van de laatste aflevering versloeg Djarin Gideon en vertrok Baby Yoda samen met Luke Skywalker. Wat seizoen 3 zal brengen, is niet duidelijk. Maar wat we wel weten is dat zowel Giancarlo Esposito als Pedro Pascal zullen terugkeren in hun rollen als Din Djarin en Moff Gideon.

Wanneer de volgende afleveringen beschikbaar zullen zijn, is ook nog niet officieel bekend. Maar in een interview liet acteur Giancarlo Esposito alvast weten dat het niet meer lang zou duren. “Je krijgt het snel. Ik moet nog een aantal laatste dingen doen in de studio, maar ik geloof dat het rond de zomer zal komen. Er is nog geen datum, maar heel binnenkort.”

Din Djarin versus Moon Knight

In afwachting tot dat nieuwe seizoen, heeft Din Djarin-acteur Pedro Pascal zich wel alvast gemoeid in een debat. Journalisten vroegen zich namelijk af of The Mandalorian een gevecht zou winnen tegen Oscar Isaacs Moon Knight. Oscar Isaac liet als eerste weten dat zijn personage sterker was, maar daar gaat Pascal niet mee akkoord. De twee zijn al jaren goede vrienden, dus het debat is vooral lacherig bedoeld. Al zijn we best benieuwd naar wie het gevecht echt zou winnen.

The Mandalorian is te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...