‘The Masked Singer’: dit zingen de deelnemers in de derde aflevering

Vrijdag is het alweer tijd voor de derde aflevering van The Masked Singer. Vorige week zagen we hoe Radijsje na een overtuigend optreden moest vertrekken en hoe Erik Van Looy na zijn verlies toch nog een spetterend (en hilarisch) optreden uit zijn mouw wist te schudden. Deze week krijgen we opnieuw vier spannende duels voorgeschoteld en doet ook Schorpioen zijn intrede.

Gisteren deelde VTM al mysterieuze beelden van de nieuwe kandidaat, Schorpioen. De persoon achter het masker liet namelijk levende schorpioenen achter in de loges van de speurders. Een fijne intrede dus, voor de Masked Singer die deze week tegenover Papegaai komt te staan in zijn/haar eerste duel. Ook de rest van de duels zien er al veelbelovend uit.

Schorpioen

VTM

In de vorige twee afleveringen moesten we al afscheid nemen van Roos (Yanina Wickmayer) en Radijsje (Erik Van Looy). In de plaats van Roos kwam vorige week Flamme Fatale het podium op en deze week is het de beurt aan Schorpioen. Op die manier zijn er nog steeds vier duels en één afvaller per aflevering. VTM deelde alvast de complete look van Schorpioen en de figuur deelde zelf ook al een tipje van de sluier.

De schorpioen wordt beschreven als giftig, gevaarlijk en onvoorspelbaar en ook de kandidaat beschrijft zichzelf als iemand met scherpe kantjes. “Jullie betrappen me net vandaag terwijl ik hier lig te baden in luxe. Hopelijk zijn jullie niet jaloers. Ik ben een gevaarlijk wezen met scherpe kantjes. En pimped out, chromed out scharen, die ik niet altijd onder controle heb. Dus pas op als je mij benadert of iets durft te vragen op een onbewaakt moment.”

Duels

In zijn eerste aflevering neemt Schorpioen het meteen op tegen Papegaai. Schorpioen vliegt er meteen heftig in en zingt S&M van Rihanna, terwijl Papegaai zich aan het breekbare Have A Little Faith In Me van John Hiatt waagt.

Daarna is het aan Cycloop en Robots. Cycloop won vorige week het hart van heel kijkend Vlaanderen met een emotionele song, maar kiest deze week voor Shake It Off van Taylor Swift. Robots gaan na hun cheap thrills van vorige week toch weer voor een iets trager nummer met lovely van Billie Eilish.

Het derde duel zal tussen Flamme Fatale en Miss Poes gaan. Flamme Fatale deed vorige week haar intrede met een nogal laag nummer en een licht Frans accent, maar zingt deze week Black Velvet van Alannah Myles. Miss Poes zal proberen overtuigen met You Oughta Know van Alanis Morissette.

Edelhert en Ridder mogen de avond afsluiten met hun duel. Edelhert gaat net zoals Schorpioen voor een lied van Rihanna, namelijk Diamonds. Ridder imponeerde het publiek vorige week met haar versie van I’ll Never Love Again. Deze week brengt ze haar inner Miley Cyrus naar boven met Midnight Sky.

Werp hier een eerste blik op Schorpioen:

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en via VTMGO.

Meer
Lees meer...