‘The Menu’ is nu te bekijken op Disney+

De veelgeprezen film The Menu is sinds vandaag, woensdag 11 januari, te streamen op Disney. Abonnees van de streamingdienst kunnen de horror-komedie met Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult in de hoofdrollen dus gratis bekijken. Ondertussen is The Menu ook nog te zien in de cinema.

The Menu werd op woensdag 23 november 2022 gereleaset en is nog steeds te zien in de meeste cinema’s. Wie liever van thuis uit kijkt, kan nu echter ook terecht bij de streamingdienst Disney+.

Horror-komedie

Daar kan je terecht voor een verrassende horror-komedie met een indrukwekkende cast. The Menu volgt het koppel Margot, gespeeld door Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) en Tyler, gespeeld door Nicholas Hoult (X-Men). Zij reizen naar een kusteiland in de Pacific Northwest om te dineren in het exclusieve restaurant Hawthorn. De wereldberoemde chef-kok Julian Slowik, gespeeld door Ralph Fiennes (Harry Potter), voorziet daar een uitgebreid, luxueus menu voor een beperkte groep speciaal geselecteerde gasten.

Zo maken we tijdens de film kennis met de tech-entrepreneurs Bryce (Rob Yang), Soren (Arturo Castro) en Dave (Mark St. Cyr), het rijke echtpaar Anne (Judith Light) en Richard (Reed Birney), de restaurantcriticus Lillian Bloom (Janet McTeer) en haar tijdschriftredacteur Ted (Paul Adelstein) en een filmster (John Leguizamo) met zijn assistent Felicity (Aimee Carrero). Al snel merken zij echter dat Slowik geen gewoon diner heeft voorzien en andere plannen heeft met de groep.

The Menu valt met maar liefst 89 procent op Rotten Tomatoes alvast heeft hard in de smaak bij de critici. Ook het publiek kan de film overigens smaken met 76 procent op diezelfde site.

Bekijk hier de trailer van The Menu:

The Menu is te zien in de cinema en op Disney+.

Meer
Lees meer...