‘The Offer’, een tiendelige serie over het maken van ‘The Godfather’, krijgt eerste teaser trailer

The Offer heeft een eerste teaser trailer gekregen. Deze serie vertelt het verhaal van hoe de filmklassieker The Godfather uit Francis Ford Coppola uit 1972 tot stand kwam.

Weinig films zijn zo iconisch als The Godfather. Die film vertelt het verhaal van Don Vito Corleone, gespeeld door Marlon Brando, die als hoofd van een maffiafamilie zijn rijk overdraagt aan zijn jongste zoon Michael, gespeeld door Al Pacino. Die beslissing heeft uiteraard heel wat vergaande gevolgen en brengt het leven van heel wat dierbaren in gevaar.

Eerste beelden

Ondanks het enorme succes van The Godfather kwam de film van Francis Ford Coppola niet zonder de nodige problemen tot stand. Hoe dat wel gebeurde, kan je binnenkort zien in de tiendelige serie The Offer van Paramount+.

In een eerste teaser van die reeks horen we een voice-over zeggen dat The Godfather een “metafoor is voor de American Dream”. “Dit is niet zomaar een gangsterfilm. Dit is een verhaal over een gezin. Het is Shakespeare”, klinkt het terwijl we beelden zien van de iconische Paramount Pictures-studio in Los Angeles.

Miles Teller

De trailer toont ook voor het eerst beelden van Miles Teller (Divergent, Fantastic Four) als de Oscarwinnende producer Albert S. Ruddy. Die rol was aanvankelijk weggelegd voor Armie Hammer, maar die werd na enkele schandalen vervangen. Naast hem is er in de cast van The Offer ook onder meer plaats voor Matthew Goode, Giovanni Ribisi, Eric Balfour, Juno Temple, Burn Gorman, Justin Chambers en Dan Fogler.

The Offer is vanaf 28 april te zien op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+. Wanneer en waar de reeks bij ons uitkomt, is nog niet geweten.

Bekijk hier de teaser trailer van The Offer:

Meer
Lees meer...