‘The Real Housewives’ krijgt Amsterdamse versie

De internationale realityreeks The Real Housewives krijgt een Amsterdamse versie. Na de populaire edities van Dallas, Miami en Beverly Hills, komt er nu The Real Housewives of Amsterdam. De gloednieuwe serie zal dit najaar te zien zijn op Videoland. Dat meldt RTL.

Rijkdom, luxe en heel veel drama zijn de ingrediënten voor de populaire The Real Housewives-realityseries. De serie is vooral bekend in de Verenigde Staten, met de enorm succesvolle edities van Beverly Hills en Dallas bijvoorbeeld. Het format kent internationaal al dertig edities en meerdere spin-offs. Maar binnenkort hoef je de serie niet meer met ondertiteling te bekijken, er komt namelijk een eerste Nederlandse versie. En dat in de bruisende hoofdstad Amsterdam.

Amsterdamse upper class

Vanaf dit najaar worden zeven dames uit de Amsterdamse upper class gevolgd door de camera’s om The Real Housewives of Amsterdam te maken. De serie draait volledig om luxe, rijkdom en drama, waar het leven van de Amsterdamse vrouwen bol van staat. We zullen overspoeld worden door peperdure wagens, extravagante reisjes en enorme huizen. Maar het is vooral de jaloezie en drama tussen de dames waar de kijkers van zullen smullen.

The Real Housewives of Amsterdam zal dus het extravagante leven van zeven succesvolle vrouwen volgen. In de gloednieuwe serie zien we: Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. De realityreeks wordt dit najaar op Videoland verwacht. Een exacte datum is echter nog niet bekend.

The Real Housewives of Amsterdam is dit najaar te zien bij Videoland. Wanneer de serie naar België komt, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...