‘The Umbrella Academy’: Netflix lost eerste teaser voor laatste seizoen

Het vierde en laatste seizoen van The Umbrella Academy verschijnt deze zomer op Netflix. De streamingdienst heeft nu een eerste teaser gepost. Het gaat om een video van iets meer dan 2 minuten waarin we al verschillende scènes uit het vierde seizoen te zien krijgen.

The Umbrella Academy loopt naar z’n einde toe. In augustus zal het vierde en meteen ook laatste seizoen van de reeks verschijnen op Netflix. Om ons alvast warm te maken voor de finale, heeft de streamingdienst nu al een eerste teaser gedeeld.

The Umbrella Academy

Over iets meer dan twee maanden zullen we weten hoe The Umbrella Academy eindigt. Het eerste seizoen van de reeks verscheen in 2019 op Netflix en was meteen een hit. In 2020 volgde meteen een tweede seizoen en een derde kwam er in 2022. Kort daarna maakte Netflix bekend dat er ook nog een vierde zou volgen, maar dat dat wel meteen het laatste seizoen zou worden.

De reeks vertelt het verhaal van een aantal ‘uitverkorenen’ die in de Umbrella Academy worden geadopteerd door een miljardair. In die Academy worden ze opgeleid tot superhelden en proberen ze samen een apocalyps te vermijden.

Seizoen 4

Ondertussen kwamen de personages in de reeks erachter dat ze niet meer waren dan pionnen in een groot opgezet spel. In het laatste seizoen zal die verhaallijn tot een climax komen en krijgen de fans dus eindelijk te weten wat de echte bedoelingen van Sir Reginald zijn en hoe de groep daarmee zal omgaan. Het vierde seizoen zal bestaan uit zes afleveringen, wat minder is dan de vorige seizoenen, die steevast uit tien afleveringen bestonden. Het grootste deel van de cast uit de afgelopen seizoenen zal terugkregen voor het laatste seizoen.

In de eerste teaser voor dat laatste seizoen krijgen we op de tonen van The Final Countdown te zien hoe de leden van de Umbrella Academy opnieuw samenkomen. We krijgen verschillende actiescènes te zien die tonen dat het ongetwijfeld een spannende apotheose wordt van de reeks.

Bekijk hier de eerste teaser:

Het vierde en laatste seizoen van The Umbrella Academy verschijnt op donderdag 8 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...