‘The Union’ met Mark Wahlberg en Halle Berry krijgt officiële trailer

Netflix pakt in augustus uit met de film The Union. Daarin zijn de hoofdrollen weggelegd voor niemand minder dan Mark Wahlberg en Halle Berry. Het gaat om een actiefilm waarin de twee spionnen spelen.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer in te zetten op grootschalige films. Daarvoor kan het vaak grote namen strikken. Denk maar aan Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence in Don’t Look Up of Jennifer Lopez in ATLAS. Binnenkort verschijnt de film The Union en ook daarvoor wist Netflix indrukwekkende namen te regelen. In deze film zijn de hoofdrollen namelijk weggelegd voor Mark Wahlberg (The Departed) en Halle Berry (Catwoman).

The Union

In The Union volgen we Mike (Mark Wahlberg). Hij is een bouwvakker uit Jersey. Hij leidt een doodgewoon leven tot hij op een dag door zijn high school sweetheart Roxanne (Halle Berry) gerekruteerd wordt om als spion deel uit te maken van een geheime missie. Het gaat om een zaak waarbij de gegevens van alle Amerikaanse spionnen gestolen zijn. The Union, de organisatie waarvoor Roxanne werkt, had daarom nood aan een “nobody“, iemand die niet op de lijst te vinden is, maar wel betrouwbaar is. En zo dacht Roxanne dus aan haar oude geliefde. Er wacht Mike wel een moeilijke taak, want hij moet zich in sneltempo klaarstomen voor de missie.

De trailer toont ons al dat het hem met wisselend succes lukt. Naast Mark Wahlberg en Halle Berry zijn ook Mike Colter (Luke Cage), J. K. Simmons (Whiplash), Jackie Earle Haley (Watchmen), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Game of Thrones), Alice Lee (Sierra Burgess Is a Loser), Jessica De Gouw (Arrow) en James McMenamin (Orange is the New Black) te zien in de reeks. De film is geregisseerd door Julian Farino die in het verleden al verantwoordelijk was voor afleveringen van onder andere The Office, The Newsroom, Entourage en Giri/Haji.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Union:

The Union verschijnt op vrijdag 16 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...