‘The Voice Kids’: Dit zijn de acht finalisten

In The Voice Kids kennen we sinds vrijdagavond de acht finalisten van dit seizoen. In de halve finale mocht iedere coach maar twee van zijn vier overgebleven talenten meenemen naar de finale. Dat zijn geworden: Nisa, Ines, Ariona, Sofian, Miriam, Sikudhani, Lize en Sid.

Na een wekenlange zoektocht stonden vrijdagavond zestien kinderen en tieners in The Voice Kids op amper één aflevering van de finale. In de halve finale brachten zij allemaal één lied waarbij ze dus één kans hadden om hun coach te overtuigen. Het zorgde voor heel wat kopzorgen en enkele heel moeilijke beslissingen, maar uiteindelijk kennen we nu de acht finalisten.

Laura Tesoro, Metejoor, Pommelien Thijs en Coely

Laura Tesoro nam Ines (14, uit Oost-Vlaanderen) en Ariona (14, uit Vlaams-Brabant) mee naar de finale. Voor het team van Metejoor zien we de jongens Sofian (14, uit Oost-Vlaanderen) en Sid (13, uit Limburg). Zij zijn tevens de enige jongens in de finale.

Sikudhani (12, uit Antwerpen) en Lize (13, uit Antwerpen) vertegenwoordigen Pommelien Thijs in de finale van vorige week vrijdag. Het team van Coely tot slot zal in de finale aantreden met Miriam (12, uit West-Vlaanderen) en Nisa (14, uit Limburg).

Finale

Nisa, Ines, Ariona, Sofian, Miriam, Sikudhani, Lize en Sid nemen het volgende week in de finale tegen elkaar op. Daar zal beslist worden wie het zevende seizoen van The Voice Kids wint en zo Karista opvolgt.

De finale van The Voice Kids is op vrijdag 24 november om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...