‘The Voice Kids’: Deze songs hoor je in de finale

Voor de acht overgebleven jonge talenten in The Voice Kids is het vanavond erop of eronder, want slecht één van hen zal zich aan het einde van de finale als winnaar kronen. Nisa, Ines, Ariona, Sofian, Miriam, Sikudhani, Lize en Sid zullen dus het beste van zichzelf moeten geven, maar met welke nummers gaan ze dat doen?

In The Voice Kids hebben we ondertussen vijf Blind Auditions, drie Knockouts en één halve finale achter de rug. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat de acht beste jonge zangers en zangeressen de finale bereikt hebben. Daarin zal vrijdag worden uitgemaakt wie het zevende seizoen van The Voice Kids wint. Die krijgt de kans om een eigen single op te nemen en gaat meteen ook naar huis met de prijzenpot van 10.000 euro.

De acht overgebleven finalisten zullen eerst samen op het podium staan met hun eigen versie van Good Time van Sheppard. Daarna treden ze allemaal individueel op. Vervolgens is het aan elke coach om telkens een van zijn twee overgebleven talenten mee te nemen superfinale. Die vier topfinalisten brengen elk nog één lied om de digitale publieksjury te overtuigen.

Alle songs

Team Coely

  • Nisa (14, uit Limburg) zal te horen zijn met Only Girl (In The World) van Rihanna.
  • Miriam (12, uit West-Vlaanderen) wil als jongste finaliste haar coach overtuigen met Man In The Mirror van Michael Jackson.

Team Laura

  • Ines (14, uit Oost-Vlaanderen) haalt haar krachtige stem opnieuw boven voor Alive van Sia.
  • Ariona (14, uit Vlaams-Brabant) kiest opnieuw voor het Frans, want ze brengt Ça M’ennuie Pas van Chérine.

Team Metejoor

  • Sid (13, uit Limburg) maakte indruk in de halve finale en hoopt dat nu opnieuw te doen met Little Bit of Love van Tom Grennan.
  • Sofian (14, uit Oost-Vlaanderen) gaat voor een klassieker uit 1963 met A Change Is Gonna Come van Sam Cooke.

Team Pommelien

  • Sikudhani (13, uit Antwerpen) brengt de meest recente winnaar van het Eurovisiesongfestival en zingt Tattoo van Loreen.
  • Lize (13, uit Antwerpen) zorgt voor een feest met Don’t Stop Me Now van Queen.

De finale van The Voice Kids is op vrijdag 24 november om 20.35 uur te zien op VTM.