Finalisten treden samen op in ‘The Voice Kids’

Vrijdag staat de finale van The Voice Kids op de planning. Die aflevering zal geopend worden door een gezamenlijk optreden van de acht finalisten, en daar krijg je nu al een preview van te zien.

In The Voice Kids hebben we ondertussen vijf Blind Auditions, drie Knockouts en één halve finale achter de rug. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat de acht beste jonge zangers en zangeressen de finale bereikt hebben. Daarin zal vrijdag worden uitgemaakt wie het zevende seizoen van The Voice Kids wint. Die krijgt de kans om een eigen single op te nemen en gaat meteen ook naar huis met de prijzenpot van 10.000 euro.

Acht finalisten

Het gaat hierbij nog tussen Miriam en Nisa uit team Coely, Ines en Ariona uit team Laura, Sid en Sofian uit team Metejoor en Sikudhani en Lize uit team Pommelien. Voor we hen apart aan het werk zullen horen, staat het achttal eerst samen op het podium. Zij openen namelijk als groep de finale met hun wel heel kleurrijke en zomerse versie van Good Time van de Australische indiepopband Sheppard.

Het optreden brengt duidelijk meermaals een trotse glimlach op het gezicht van de vier coaches en zorgt ook voor heel wat enthousiasme in het publiek. Het is alvast een ideale opwarmer voor de finale echt kan beginnen, want daarin is het bittere ernst.

Bekijk hier het optreden van de finalisten in The Voice Kids:

De finale van The Voice Kids is op vrijdag 24 november om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...