‘The Voice Kids’: Deze songs hoor je in de tweede aflevering

Deze week is het alweer tijd voor de tweede aflevering van The Voice Kids. Vorige aflevering zagen we al hoe verschillende jonge talenten werden opgepikt door de nieuwe jury en ook deze week zijn de kandidaten klaar om hen te overtuigen. In een preview zien we alvast hoe iemand zich waagt aan Space Man van Sam Ryder.

The Voice Kids is ondertussen al aan zijn zevende seizoen toe. Dat seizoen bracht ineens ook een grote verandering in de jury met zich mee. Naast oude bekenden Laura Tesoro en Metejoor zitten dit seizoen ook Pommelien Thijs en Coely in de jury van de talentenjacht. Zij kenden vorige week hun vuurdoop en konden al meteen enkele talenten voor zich winnen. Ook deze week staan er weer heel wat talenten te popelen.

Sam Ryder

In de nieuwe aflevering zien we onder andere de 14-jarige Ezra. Hij zingt Space Man van Sam Ryder en overtuigt er meteen alle vier de coaches mee. Zij zijn zelfs zo enthousiast dat hij er ook nog een staande ovatie bij krijgt. Voor wie Ezra kiest, krijgen we vrijdag pas te zien.

Alle songs

Naast Ezra krijgen we ook nog elf andere kandidaten te zien. Ook daarvan zullen er enkele doorgaan naar de knock-outs. Deze songs kunnen we alvast van hen verwachten.

 • Céleste (9, Vlaams-Brabant) heeft één grote droom: The Voice Kids winnen. In de weekends dient ze als misdienaar. “Het leukste is dat je de pastoor van dichtbij kunt zien”, lacht ze. Ze zingt Sweet Dreams (Are Made of This) van Eurythmics.
 • Laetitia (14, Brussel) is niet alleen een tiener, maar ook een jongsoldaat die zich inzet voor daklozen en mensen in nood. Ze vindt het geweldig om een positief verschil te maken in het leven van anderen. Laetitia gaat het podium op met This Town van Niall Horan, een lied dat haar diep raakt.
 • Claire (14, Vlaams-Brabant) deelt haar passie voor zingen met de wereld door deel te nemen aan The Voice Kids. Claire toont zich met het nummer Wings van Little Mix.
 • Lyana (10, Vlaams-Brabant) is dol op pizza, salami en zingen. Ze komt oorspronkelijk uit Italië en doet mee omdat zingen haar grootste droom is. Ze amuseert zich op het podium met Flowers van Miley Cyrus. 
 • Laurence (14, Oost-Vlaanderen) zingt graag langzame, emotionele liedjes. Deelnemen aan The Voice Kids is voor haar een grote overwinning, aangezien ze nog nooit eerder op zo’n groot podium stond. Laurence wil iedereen ontroeren met Stay van Rihanna. 
 • Victoria (11, Vlaams-Brabant) brengt haar weekends door in de Ardennen, waar haar grootouders een huis hebben en haar pony’s verblijven. Ze is trots op haar tweetaligheid en zingt S’il Suffisait D’aimer van Céline Dion.
 • Frauke (13, West-Vlaanderen) werd enkele weken geleden verrast tijdens een voetbalwedstrijd met een ‘rode kaart’, die eigenlijk een ticket was voor de Blind Auditions. Ze waagt zich op het podium met Make It In America van Victoria Justice. 
 • Milena (11, Vlaams-Brabant), oorspronkelijk uit Armenië, houdt van koken en zingen. Ze zit in haar tweede jaar piano en wil iedereen ontroeren met Easy On Me van Adele.
 • Nicolas (9, Antwerpen) werd verrast tijdens een voetbalwedstrijd toen zijn toegangsticket voor de Blind Auditions op het grote scherm verscheen. Hij betreedt het podium met Verdronken Vlinder van Boudewijn de Groot. 
 • Dominika (10, Oost-Vlaanderen) houdt van romadans en zingen. Haar muzikale talent heeft ze van geen vreemden. Haar broer deed eerder al mee aan The Voice van Vlaanderen. Ze zingt Hurt van Christina Aguilera. 
 • Maud (14, Henegouwen) speelt gitaar, piano en ze zingt. Ze draagt het nummer Gone van Lianne La Havas op aan haar geliefde oma, die er helaas niet meer is.  

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...