‘The Voice Kids’: Deze songs hoor je in de eerste aflevering

Deze week gaat het nieuwe seizoen van The Voice Kids van start bij VTM. Daarin zullen vier coaches het zangtalent van jongeren beoordelen en bepalen wie met hen mee mag naar de volgende ronde. De eerste aflevering zorgt alvast voor een grote strijd om talent én een eerste vierdraaier.

The Voice Kids komt met enkele grote veranderingen voor het zevende seizoen. Zo krijgt het programma met Pommelien Thijs en Coely twee nieuwe coaches. Zij voegen zich bij Metejoor, die aan zijn tweede seizoen begint, en oudgediende Laura Tesoro, die er al voor de vijfde keer bij is. Voor het eerst in de geschiedenis van dit programma doet ook de superblock zijn intrede.

Het seizoen gaat deze vrijdag meteen van start met een mash-up door de jury, gevolgd door maar liefst elf talenten. In een preview is alvast te zien hoe Ella de jury volledig lijkt te overtuigen met haar versie van No Time To Die van Billie Eilish. “Ik hoop dat dit het begin is van een succesvolle carrière voor jou”, klinkt het alvast bij Pommelien.

Songs

Naast Ella wagen nog tien andere talenten zich aan de wedstrijd. Ook daarvan zullen er enkele doorgaan naar de knock-outs. Deze songs kunnen we alvast van hen verwachten.

  • Senta (14, Vlaams-Brabant) is al van kinds af aan bezig met zingen en dansen. Ze wil de coaches overtuigen met haar versie van Valerie van Amy Winehouse. 
  • Estee (11, Oost-Vlaanderen) deelt haar liefde voor zang en muziek met haar mama en oma. Ze waagt haar kans met Rhythm Inside van Loïc Nottet. 
  • Milà (13, Antwerpen) is gek op dieren én zingen. Ze brengt Nee Oh Nee van #LikeMe, een nummer dat coach Pommelien bekend in de oren klinkt. 
  • Marlies (14, Oost-Vlaanderen) haar eerste woordje was ‘gitaar’. Ze komt uit een muzikaal nest, zit in de kunsthumaniora en speelt viool. Ze houdt van ‘glam rock-geïnspireerde’ outfits en brengt Goodbye Yellow Brick Road van Elton John. 
  • Marieke (14, Antwerpen) is al een tijd bezig met muziek en schrijft haar eigen nummers. Voor haar auditie brengt ze I See Red van Everybody Loves An Outlaw. 
  • Sid (13, Limburg) deed een paar jaar geleden ook mee aan The Voice Kids. Toen zong hij in het Nederlands, maar nu waagt hij zijn kans met Million Eyes van Loïc Nottet. 
  • Aurora (12, Oost-Vlaanderen) houdt ervan om samen met haar papa, die meedeed aan de soundmixshow in 1997, te zingen in hun Italiaans restaurant in Kortrijk. Stoot ze door met Always Remember Us This Way van Lady Gaga?
  • Lize (13, Antwerpen) wordt verrast met een ticketje voor The Voice Kids in het shoppingcenter. Met Hopelessly Devoted To You van Olivia Newton-John wil ze iedereen doen draaien. 
  • Sam (15, Vlaams-Brabant) droomt ervan om popartiest te worden, net als haar grote idool CAMILLE. Ze wil de coaches ontroeren met People Help The People van Birdy. 
  • Milo (14, Vlaams-Brabant) steelt de show met Laat Ons Een Bloem van Louis Neefs. “Ik ben blij dat ik ondanks mijn beperkingen toch mee mag doen aan de blinds. Ik voel me heel vrij op het podium en wil gaan voor mijn droom”, vertelt Milo. 

Bekijk het optreden van Ella alvast in preview:

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...