Tickets finale ‘De Mol’ in Paleis 12 nu al te koop

Het tiende seizoen van De Mol gaat op zondag 20 maart van start. Acht weken later, op zondag 8 mei zullen we te weten komen wie de mol is. En dat kan je ook dit jaar weer doen in het gezelschap van duizenden andere mollenjagers.

Voor het coronavirus uitbrak, kon je in de cinemazalen van Kinepolis live naar de ontknoping van De Mol gaan kijken. Dit jaar gaat dat na twee jaar afwezigheid opnieuw en doet Play4 er nog een schepje bovenop. De live screening verhuist namelijk naar Paleis 12 in Brussel, waar je met 15.000 mensen tegelijk zal kunnen zien wie de saboteur van het tiende seizoen is.

Zondag 8 mei

De finale zal doorgaan op zondag 8 mei 2022 en zal dus live te volgen zijn vanuit Paleis 12. Tickets voor de finale van De Mol zijn nu al te koop via de website van Play4. Een ticket kost 25 euro. En wij vermoeden alvast dat er snel bijzijn de boodschap zal zijn.

Het nieuwe seizoen gaat op zondag 20 maart van start op Play4. In de eerste teaser, waarin de startdatum aangekondigd werd, kregen we zo al een mysterieus hoofd te zien. Wie dat is (of zijn?), komen we wellicht binnenkort te weten. Café De Mol gaat op zondag 13 maart van start, daarin komen we waarschijnlijk te weten wie de kandidaten van het tiende seizoen zijn. Klanten van Telenet kunnen vanaf vandaag ook al kijken naar de documentaire 10 x De Mol via de De Mol-zone. Later verschijnt deze ook op Play4.

Bekijk hier nog eens de eerste teaser van het tiende seizoen van De Mol:

Meer
Lees meer...