‘Tiger King: The Doc Antle Story’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag is er een nieuw hoofdstuk in de Tiger King-saga te vinden op Netflix. Deze keer staat de vete tussen Joe Exotic en Carole Baskin daarbij niet centraal, maar wel het leven van Doc Antle. In de minidocureeks Tiger King: The Doc Antle Story komen we meer te weten over de dierentuinuitbater met een verleden als sekteleider.

Fans van Tiger King kunnen vanaf vandaag kijken naar een nieuwe docureeks. Daarin gaat Netflix dieper in op een van de meest opvallende figuren uit Tiger King: Doc Antle.

Doc Antle

In het eerste seizoen van Tiger King kregen we al sappige verhalen te horen over Doc Antle. Daar werd toen niet verder op ingegaan en ook in het tweede seizoen van Tiger King kwam dit niet aan bod. Maar dat was dus bewust, omdat Netflix een volledige docureeks ging wijden aan Doc Antle. En nu staat Tiger King: The Doc Antle Story online.

De docureeks bestaat uit drie afleveringen waarin we meer te weten zullen komen over Doc Antle. Zo komen er verschillende mensen aan het woord die vertellen over de sekssekte van Doc Antle, de dieren die hij vermoordde en de manier waarop hij mensen brainwasht. Antle wordt daarbij zelfs omschreven als “de Harvey Weinstein van de exotische dierenindustrie”.

Doc Antle werd vorig jaar opgepakt voor handel in wilde dieren en dierenmishandeling in zijn zoo, waar hij bezoekers tijgers laat aaien en knuffelen. De zaak komt in juli 2022 voor de rechter.

Bekijk hier de trailer voor Tiger King: The Doc Antle Story:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...