Tijdschrift Joepie komt opnieuw eenmalig terug

Goed nieuws voor de millennials onder ons. Het tijdschrift Joepie komt namelijk nog eens terug. Dat gebeurt ter ere van de jongerenactie JEZ!. Het is niet de eerste keer dat het tijdschrift een kleine terugkeer maakt.

Het is ondertussen al negen jaar geleden dat het tijdschrift Joepie nog verscheen. Joepie ging in de jaren 70 van start en was tot 2015 dé magazine voor jongeren. Daarin las je wekelijks hoe het met een bepaalde celeb ging, zag je foto’s vanop hun vakanties, las je interviews van je favoriete Vlaamse sterren én kreeg je altijd drie gratis posters.

Eenmalige terugkeer

Nu keert het tijdschrift dus nog eens eenmalig terug ten voordele van de JEZ!-jongerenactie. Dat meldt HLN. Daarin krijgen fans ook de hotste celebs van dit moment te zien. Die staan in sterk contrast met de celebs die tien jaar geleden populair waren. In dat aspect zal de Joepie er nu dus volledig anders uitzien.

Op de cover staat alvast acteur en zanger Aaron Blommaert die een openhartig interview geeft. Daarnaast is ook Joost Klein op de voorpagina terug te vinden én zitten er natuurlijk ook heel wat posters verstopt in het magazine. Zo staan Taylor Swift, Coely, Acid en Francisco Schuster op de kleine posters én zijn er zelfs twee grote posters van Pommelien Thijs en Average Rob.

Daarnaast maakt ook de iconische rubriek Sex, Mind & Body natuurlijk een terugkeer. Welke vragen daarin zullen terugkeren, valt af te wachten. Maar op de voorpagina pronkt alvast de vraag: “Masturberen, hoe doe je dat?”

Bekijk de cover van de eenmalige Joepie hier:

De cover van de Joepie voor de JEZ!-actie (Bron: DPG Media)
Meer
Lees meer...