JEZ! onthult line-up voor grote fundraisingactie

Van 25 tot en met 29 maart staat Vlaanderen in het teken van De Grote JEZ!-Actieweek, de tweede fundraisingactie van JEZ! De jongerenbeweging heeft als doel geld in te zamelen voor ongeveer 200 organisaties in Vlaanderen en Brussel die zich inzetten voor jongeren. Onder meer Pommelien Thijs, Aaron Blommaert, Average Rob en Laura Tesoro zijn van de partij voor de vijfdaagse festiviteiten.

JEZ! is het recentelijk opgerichte jongerencollectief van VTM, Qmusic, HLN en Belfius. Het doel van JEZ! is om jongeren opnieuw centraal te stellen in de samenleving, hen te verbinden en hen een duidelijke stem en gezicht te geven. Het feest gaat door in vijf verschillende steden en is volledig gratis.

Line-up

Op maandag 25 maart trappen Michael Amani, Pommelien Thijs, en Dimitri Wouters het feest af op het Zeeheldenplein in Oostende. Op dinsdag 26 maart verplaatst JEZ! zich naar de Vrijdagmarkt in Gent, waar onder andere Arthur Lewis ft. Gerben Tuerlinckx, Aaron Blommaert, en Average Rob het podium betreden.

Woensdag 27 maart is er feest op de Grote Markt in Mechelen, met Jamie-Lee Six & LOUIS XIV, Laura Tesoro, en Henri PFR. Op donderdag 28 maart komt JEZ! naar het Ladeuzeplein in Leuven met optredens van 5NAPBACK, Maksim, en Dorothee Vegas & Like Maarten. De afsluiting op vrijdag 29 maart vindt plaats op het Stadsplein in Genk met Voltage, Regi, en Mark with a K & MC Chucky als headliners.

Elke dag wordt het feest geopend door lokaal dj-talent. Voor degenen die dromen van een plekje op de line-up, kunnen zich tot 7 maart aanmelden voor de dj-battle via de Qmusic-website.

Alle praktische info is binnenkort beschikbaar op jezofficial.be 

Meer
Lees meer...