TikTokker gaat van huis ruilen zoals in ‘The Holiday’

Een TikTokker uit Boston in de Verenigde Staten gaat van huis ruilen tijdens de kerstdagen. Ze liet zich daarbij inspireren door de kerstfilm The Holiday. Via TikTok deed ze een oproep om iemand die vinden die het ziet zitten om van huis te ruilen. Ze kreeg massaal veel respons en vond al snel iemand die bereid was om de ruil aan te gaan. En binnenkort is het zover.

Bij Kerstmis horen uiteraard kerstfilms en een absolute klassieker in het genre is The Holiday. In die film ruilen Amanda (Cameron Diaz) en Iris (Kate Winslet) van huis. Ze kennen elkaar niet, maar willen ontsnappen uit de sleur van hun leven en dat willen ze doen op een compleet andere plaats. Amanda woont in een drukke stad in de Verenigde Staten en Iris in een klein dorpje in Groot-Brittannië. En – zoals dat dan gaat in kerstfilms – daar vinden ze ook de liefde van hun leven. Tiktokker Grace Gagnon wil nu hetzelfde doen.

Ruilen van huis

Grace Gagnon deelde zes dagen geleden haar oproep op TikTok. Daarbij liet ze weten dat ze in een studio in Boston woont en graag zou willen ruilen van huis met iemand in Engeland. Daarmee wil ze dus het plot van de film The Holiday uit 2006 in het echt beleven. In een volgende TikTok, een dag later, liet ze weten dat ze al heel wat voorstellen had gekregen. Ze ging deze allemaal screenen om zo de perfecte ruilpartner te vinden.

Nog een dag later liet ze weten dat ze haar vlucht geboekt had. Ze zal rond de jaarwisseling ruilen met iemand in Europa. In een recente TikTok laat Grace weten dat ze haar keuze gemaakt heeft en de laatste dingen aan het bespreken is met de persoon met wie ze zal ruilen. Waar ze precies naartoe gaat, laat ze voorlopig nog niet weten omdat de deal nog niet helemaal rond is.

@grace_gagnon

Serious inquiries only. Bonus points if you have a hot, single brother. ##theholiday ##boston

♬ The holiday theme – <3
@grace_gagnon

##theholiday update!!! Guys I have been shaking all day

♬ original sound – Grace
@grace_gagnon

Updates regarding ##theholiday swap! ##JBLGreekOut ##CustomersMostLoved ##AEHolidayForever

♬ original sound – Grace

Romance

Hoewel ze bij haar originele TikTok liet weten dat je bonuspunten kreeg als je een knappe single broer had, laat ze in een latere video weten dat ze de ruil niet aangaat om de liefde te vinden. Ze doet het voor de ervaring “om in iemand anders schoenen te leven”. En moest daar een romance van komen, dan zal ze haar volgers daar ook van op de hoogte houden.

@grace_gagnon

Reply to @melclark33 ##theholiday update!! What are my plans/thoughts on meeting someone out there?

♬ original sound – Grace

Zelf heeft Grace overigens wel een broer, maar die is al verloofd.

@grace_gagnon

Reply to @she.speaks.life it’s the ESPN theme music in the background for me ##CustomersMostLoved ##theholiday ##AEHolidayForever

♬ original sound – Grace
Meer
Lees meer...