Tips voor studenten! Hier kan je in Antwerpen gaan eten voor 12 euro of minder

Tips voor studenten! Hier kan je in Antwerpen gaan eten voor 12 euro of minder

Je bent student, je hebt niet veel geld en geen zin om te koken of gewoon zin om eens ergens iets te gaan eten? Dan zijn volgende adresjes misschien wel leuk om eens uit te proberen, want het moet dan ook niet altijd McDonalds, kebab of pizza zijn!    

Pick and Mex

Waan je in Mexico met het Mexicaanse street food van Pick and Mex. Als we Mexico horen dan denken we aan burrito’s, taco’s en nacho’s, als je daar nu zin in hebt is Pick and Mex de perfecte oplossing. Voor de burrito’s en de taco’s kan je kiezen tussen vegetarisch, kip, rundsvlees of chili con carne, hiervoor betaal je tussen 5,50 en 8,50 euro. De nacho’s kosten 5,50-6,50 euro en je kan kiezen tussen basic, kip of chili con carne. Wil je eens iets anders drinken dan cola of water? Dan is de Mexicaanse frisdrank Jarritos wel iets om uit te proberen, zo een drankje kost 2,50 euro.

Del Popolo Pizza

Het moeten niet altijd diepvriespizza’s zijn en daarom is Del Popolo Pizza de beste optie voor wie toch eens zin heeft in een pizza. Voor de gewone pizza’s betaal je tussen 7,90 en 12,40 euro, voor de specialere pizza’s betaal je natuurlijk iets meer. En je kan ook zelf de perfecte pizza samenstellen, voor 11,50 heb je al een zelf belegde pizza!

Kaffeenini

Voor koffie en bagels moet je in Antwerpen bij Kaffeenini zijn. De koffiebar heeft niet alleen een uitgebreide keuze aan koffie en thee, maar wie zin heeft in iets fris moet daar zeker eens de huisgemaakte Iced tea’s proberen. Er is ook keuze tussen verschillende bagels en vraag zeker naar de bagel van de week, de bagels kosten tussen 3,80 en 7,50 euro. Niet zo een fan van bagels? Dan is de soep (3,90-4,50 euro) of een salade (9-12 euro) of één van de verschillende bokes (2-3,90 euro) iets voor jou!

Guzzi’s – Italian Piadina Bakery

Zin in iets Italiaans, maar ben je pizza en pasta beu gegeten? Dan moet je eens de piadina broodjes van Guzzi’s proberen. Piadina is een dun, Italiaans broodje dat meestal belegd wordt met fijne vleeswaren en mozzarella. Bij Guzzi’s heb je de keuze tussen 10 verschillende piadinas, hiervoor betaal je 8 tot 10 euro. Een aanrader voor wie de gewone belegde broodjes beu is.

Mercado

Ben je op stap met een paar vrienden en kunnen jullie het maar niet eens worden wat jullie gaan eten? Dan is Mercado de oplossing. Het was de eerste food hall in België, je hebt er keuze uit 14 verschillende eetstandjes en er is dus ook keuze uit verschillende keukens. Geniet dus samen met vrienden van een drankje en verschillende soorten eten. Hoeveel je betaalt hangt dus af van wat je neemt en het is dus helemaal en jou om te bepalen hoeveel je uitgeeft.

Gesponsorde artikelen