Tom Daley heeft een Instagramaccount speciaal voor zijn brei- en haakwerk

Tijdens de afgelopen Olympische Spelen veroverde Tom Daley heel wat harten door in de tribune te breien. En dat was geen eenmalige hobby, want de schoonspringer is al langer bezig met wol. Hij heeft daarvoor zelfs een specifiek account op Instagram waarop hij zijn afgewerkte producten toont.

De Britse schoonspringer Tom Daley heeft er succesvolle Spelen opzitten. Hij won zo goud in het synchroonspringen met zijn partner Matty Lee en daarnaast pakte hij ook brons op de 10-meterplank. Tussen de wedstrijden door vulde Daley z’n tijd door te breien en de foto’s daarvan gingen de wereld rond. Tom Daley deelt zijn afgewerkte brei- en haakwerken op een specifiek Instagramaccount.

Made With Love By Tom Daley

Tom Daley heeft twee publieke Instagramaccounts. Het eerste is @tomdaley waar hij al zijn foto’s en video’s uit zijn dagelijkse en professionele leven deelt. Daarnaast heeft hij ook het account @madewithlovebytomdaley. Daarop deelt hij alle truien, mutsen, sjaals en andere handgemaakte brei- en haakwerken.

Het wordt al snel duidelijk dat Tom Daley een meer dan behoorlijke breier en haker is. Zo maakte hij al verschillende truien voor zichzelf, maar ook voor zijn echtgenoot, zoontje en huisdieren. Zijn kat kreeg zo zelfs een eigen zelfgemaakte kattenzetel.

Tom Daley deelde ook hoe het voor de uitbraak van het coronavirus allemaal begon. In de video is te zien hoe Maddi Keeney, een Australische schoonspringster, hem leert breien. En de rest is geschiedenis:

Zo deelde Tom ook de foto’s waarop hij tijdens de Olympische Spelen aan het breien was:

Z’n gouden medaille houdt Tom bij in een tasje dat hij zelf maakte:

En hij maakte ook z’n eigen trui als aandenken aan de Olympische Spelen:

Meer
Lees meer...