‘True Detective: Night Country’ met Jodie Foster komt naar Streamz en krijgt trailer

Na enkele jaren afwezigheid is True Detective terug met een volledige nieuwe verhaallijn. Deze keer speelt Jodie Foster de hoofdrol en speelt de reeks zich af in het koude, donkere Alaska. True Detective: Night Country is begin 2024 te zien via Streamz.

Het eerste seizoen van True Detective, met Matthew McConaughey en Woody Harrelson, dateert al van 2014. De reeks was toen meteen een gigantisch succes en kreeg maar liefst vier nominaties voor de Emmy Awards. Een jaar later volgde een tweede seizoen, met Taylor Kitsch, Colin Farrell en Rachel McAdams. In 2019 kregen we dan een derde seizoen met Mahershala Ali en Stephen Dorff in de hoofdrol, maar de reeks kon nooit het succes van het eerste seizoen herhalen.

Jodie Foster

Daar hoopt HBO binnenkort verandering in te brengen. Het haalde namelijk Oscarwinnares Jodie Foster aan boord voor het vierde seizoen van de serie, True Detective: Night Country genaamd. In die reeks zullen rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) een heel bijzondere zaak moeten oplossen.

De zaak gaat over de acht mannen die werken in het Tsalal Arctic Research Station in Ennis, Alaska. Tijdens de maandenlange nacht in het Noorden verdwijnen zij ineens spoorloos. Danvers en Navarra zullen om de zaak op te lossen heel wat geheimen moeten onthullen. De waarheid ligt echter begraven onder het eeuwige ijs en om die naar boven te brengen zullen Danvers en Navarro met hun eigen verleden geconfronteerd worden.

Bekijk hier de trailer van True Detective: Night Country:

True Detective: Night Country is vanaf 15 januari te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...