‘True Detective: Night Country’ met Jodie Foster krijgt eerste trailer

Het langverwachte vierde seizoen van True Detective komt er binnenkort eindelijk aan. Die serie, met als ondertitel Night Country, zal zich afspelen in Alaska en heeft Jodie Foster in de hoofdrol. HBO deelde zojuist een eerste trailer van True Detective: Night Country.

Het was een belangrijke dag op het vlak van streaming. Warner Bros. Pictures besloot enige tijd terug namelijk om zijn streamingdiensten HBO Max en Discovery+ samen te voegen. Woensdag stelde het bedrijf dan eindelijk de nieuwe naam van die dienst voor: Max. Die streamingdienst zal gelanceerd worden op 23 mei. Kort na de bekendmaking van die naam volgen een gigantische lading grote aankondigingen voor die vernieuwde streamingdienst.

Het is momenteel wel nog niet duidelijk wat de impact van dat alles in België zal zijn. HBO Max is hier namelijk niet beschikbaar. Content daarvan is via een exclusieve samenwerking – die voorlopig nog tot eind 2023 loopt – te bekijken via Streamz.

True Detective: Night Country

Bij die vele aankondigingen hoorden ook enkele trailers, waaronder die van het vierde seizoen van True Detective. Seizoen 1 (met Matthew McConaughey en Woody Harrelson) en 2 (met Taylor Kitsch, Colin Farrell en Rachel McAdams) van True Detective dateren al van 2014 en 2015 en waren een gigantisch succes. In 2019 volgde een derde seizoen met Mahershala Ali en Stephen Dorff in de hoofdrol, maar dat kon nooit even goede cijfers voorleggen.

Eind 2022 deelde HBO al enkele korte beelden van True Detective: Night Country, maar nu is er dus een eerste trailer. In die reeks zullen rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) een heel bijzondere zaak moeten oplossen. Het gaat om acht mannen die werken in het Tsalal Arctic Research Station in Ennis, Alaska. Tijdens de maandenlange nacht in het Noorden verdwijnen zij ineens spoorloos. Danvers en Navarra zullen om de zaak op te lossen heel wat geheimen moeten onthullen en daarbij met hun eigen verleden geconfronteerd worden.

Bekijk hier de trailer van True Detective: Night Country:

True Detective: Night Country verschijnt later dit jaar.

Meer
Lees meer...