Streamz zal ook in 2023 series en films van HBO en HBO Max blijven aanbieden

Streamz en HBO zetten hun samenwerking ook in 2023 voort. Daardoor de Vlaamse streamingdienst ook dit jaar kunnen blijven heel wat prestigieuze series en films aanbieden.

Bij de lancering van Streamz als “Vlaamse Netflix” in 2020 bood de streamingdienst meteen ook heel wat internationale content aan. Daarvoor kon het rekenen op een samenwerking met HBO. Die samenwerking werd in 2021 uitgebreid, waardoor Streamz vanaf dan ook zo goed als alles van HBO Max in zijn catalogus heeft. Die content verschijnt meestal zo goed als op hetzelfde moment.

“Exclusieve internationale reeksen”

Iets minder dan een jaar geleden kwam de Amerikaanse streamingdienst HBO Max naar 15 nieuwe landen in Europa. Door de samenwerking met Steamz hoorde België daar voorlopig niet bij. En dat zal ook in de toekomst niet het geval zijn. HBO en Streamz zullen samen ook in 2023 samenwerken.

“Door de samenwerking met HBO en HBO Max blijft Streamz het allerbeste internationale entertainment, films en series aanbieden in Vlaanderen. Het is voor fans van internationale content dan ook erg goed nieuws dat Streamz in 2023 een reeks nieuwe HBO-titels zal lanceren. Naast onze focus op lokale fictie, kunnen we hierdoor nog meer exclusieve internationale reeksen aanbieden”, zegt Bart De Groote, CEO van Streamz, daarover in een persmededeling.

The Last of US

Die nieuwe deal wordt volgende week al bekroond met de start van de prestigieuze reeks The Last of Us. Die serie, met Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrollen, is vanaf maandag 16 januari te zien op Streamz. Later dit jaar is het onder andere ook nog uitkeren naar de nieuwe series The Idol, van de makers van Euphoria, en White House Plumbers. True Detective: Night CountryThe Gilded Age, Perry Mason, Barry, Julia, Succession, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, Somebody Somewhere en And Just Like That… krijgen dan weer nieuwe seizoen in 2023.

Meer
Lees meer...