HBO deelt eerste beelden van nieuw seizoen van ‘True Detective’ met Jodie Foster

HBO Max heeft zojuist een uitgebreide vooruitblik op het jaar 2023 gedeeld. Daarin zien we teasers van heel wat nieuwe series en nieuwe seizoenen van bestaande series. Het meest opvallende daarvan zijn ongetwijfeld de eerste beelden van Jodie Foster in True Detective: Night Country.

2022 zit er bijna op dus dat betekent terugblikken, maar ook vooruitblikken. HBO doet dat in een speciale video over zijn streamingdienst HBO Max. Die is in België niet beschikbaar, al zijn de meeste series ervan te bekijken op Streamz.

De video toont alvast dat HBO Max heel wat moois in petto heeft voor 2023. Zo krijgen we onder andere enkele beelden te zien uit de langverwachte aankomende reeks The Last of Us, het nieuwe seizoen van Succession en de nieuwe serie The Idol, van de makers van Euphoria. Daarnaast zijn er ook fragmenten van de nieuwe seizoen van Perry Mason, The Gilded Age, Winning Time, Barry, The Righteous Gemstones, Somebody Somewhere, Curb Your Enthousiasm, Hard Knocks, Last Week Tonight with John Oliver, Real Time with Bill Maher, A Black Lady Sketch Show, Warrior, And Just Like That…, Julia, Tokyo Vice, Doom Patrol, Our Flag Means Death, Titans, The Other Two, Rap Sh!t, Harley Quinn en Hacks. We kunnen ook al een eerste blik werpen op de nieuwe series White House Plumbers, How To with John Wilson, Rain Dogs, Full Circle, Love & Death en Velma.

True Detective: Night County

Het meest opvallende zijn echter de eerste beelden van het vierde seizoen van True Detective. Dat kreeg de ondertitel Night County en zal deze keer Jodie Foster als hoofdrolspeelster hebben. Seizoen 1 (met Matthew McConaughey en Woody Harrelson) en 2 (met Taylor Kitsch, Colin Farrell en Rachel McAdams) van True Detective dateren al van 2014 en 2015 en waren een gigantisch succes. In 2019 volgde een derde seizoen met Mahershala Ali en Stephen Dorff in de hoofdrol, maar dat kon nooit even goede cijfers voorleggen. Nu hoopt HBO dat Jodie Foster het succes van de eerste twee seizoenen kan terugbrengen.

Bekijk hier de vooruitblik van HBO Max op 2023:

Meer
Lees meer...