‘True Detective: Night Country’ met Jodie Foster krijgt nieuwe trailer

De bekroonde reeks True Detective keert volgend jaar terug met een volledig nieuw seizoen. Dat zal zich afspelen in het ijskoude en altijd donkere Alaska en heeft Jodie Foster in de hoofdrol. True Detective: Night Country is begin 2024 te zien via Streamz en kreeg zojuist een nieuwe trailer.

Het eerste seizoen van True Detective, met Matthew McConaughey en Woody Harrelson, dateert al van 2014. De reeks was toen meteen een gigantisch succes en kreeg maar liefst vier nominaties voor de Emmy Awards. Een jaar later volgde een tweede seizoen, met Taylor Kitsch, Colin Farrell en Rachel McAdams. In 2019 kregen we dan een derde seizoen met Mahershala Ali en Stephen Dorff in de hoofdrol, maar de reeks kon nooit het succes van het eerste seizoen herhalen.

Alaska

Daar hoopt HBO binnenkort verandering in te brengen. Het haalde daarvoor Oscarwinnares Jodie Foster aan boord voor het vierde seizoen van de serie, True Detective: Night Country genaamd. In die reeks zullen rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) een heel bijzondere zaak moeten oplossen. De eerste beelden die we al te zien kregen van de serie beloven alvast veel goeds.

De zaak die Danvers en Navarro proberen oplossen in True Detective: Night Country gaat over acht mannen die werken in het Tsalal Arctic Research Station in Ennis, Alaska. Tijdens de maandenlange nacht in het Noorden verdwijnen zij ineens spoorloos. Danvers en Navarra zullen om de zaak op te lossen heel wat geheimen moeten onthullen. De waarheid ligt echter begraven onder het eeuwige ijs en om die naar boven te brengen zullen de twee rechercheurs met hun eigen verleden geconfronteerd worden.

Bekijk hier de trailer van True Detective: Night Country:

True Detective: Night Country is vanaf 15 januari te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...