Tweede seizoen van ‘2DEZIT’ verschijnt in oktober

Goed nieuws voor de fans van 2DEZIT. Streamz heeft namelijk aangekondigd dat het tweede seizoen er bijna aankomt. Daarin volgen we opnieuw jongeren tijdens hun studentenjaren. Een exacte datum is er nog niet, maar we kunnen het seizoen wel in oktober verwachten.

Een nieuw tv-seizoen op de belangrijkste zenders betekent ook een nieuw seizoen op Streamz. Op het tweede seizoen van Nonkels is het nog even wachten, maar toch komt de streamingdienst met enkele interessante titels dit najaar. Eentje daarvan is de terugkeer van 2DEZIT.

2DEZIT

De serie 2DEZIT werd in 2021 aangekondigd als een reeks in de trend van wtFOCK. Maar toch was er één groot verschil: de serie zou over het leven op de universiteit gaan en niet langer over de middelbare school. Daar komen natuurlijk heel wat nieuwe avonturen bij kijken.

In de reeks volgen we Lotte (Ninalotte Roose) een stijlvolle, charmante nieuwkomer aan de unief, die met haar high school sweetheart Lucas (Nathan Bouts) pas verhuisd is naar een chaotisch studentenkot. En hoewel ze in eerste instantie dachten dat hun relatie alles aan zou kunnen, bleek dat toch niet het geval.

Hun kotgenoten, Noor (Jente D’Hose), Niko (Ferre van den Broeck), Cem (Nidal van Rijn) en Amy (Lauren De Bie) nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Lotte en Lucas botsen al snel op andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid.

Tweede seizoen

Kort na de release van het eerste seizoen, kondigde Sputnik Media al aan dat er een tweede seizoen zou komen. En dat staat nu ook eindelijk op de planning. Het tweede seizoen zal verdergaan waar het vorige is gestopt en verschijnt in oktober.

Wat er precies staat te gebeuren, valt af te wachten. Maar wat we wel weten is dat dezelfde cast zal terugkeren in de hoofdrollen. Daarnaast zullen ook Noa Tambwe Kabati (wtFOCK), Hanna Mensink (Déjà Vu), Maïmouna Badjie (Liefdestips aan Mezelf), Thomas Van Achteren en Arend Pinoy (Chaussée d’Amour) in de reeks opduiken.

Meer
Lees meer...