Tweede en laatste seizoen van ‘Human Resources’ krijgt officiële trailer

De Big Mouth-spin-off Human Resources krijgt binnenkort een tweede seizoen. Dat seizoen zal wel meteen het laatste zijn van de reeks. Het einde van de reeks zal vanaf 9 juni 2023 te vinden zijn op Netflix. De streamingdienst heeft nu wel al de officiële trailer voor het tweede en laatste seizoen gelost.

Zowel Big Mouth als Human Resources zullen binnenkort een laatste seizoen krijgen. Human Resources krijgt als eerste een finale, die zal al verschijnen op vrijdag 9 juni 2023. Big Mouth krijgt nog twee seizoenen, waarvan het eerste waarschijnlijk dit najaar zal verschijnen.

Human Resources

Het eerste seizoen van Human Resources verscheen in maart 2022 op Netflix. De spin-off van Big Mouth zoomt vooral in op de verschillende monsters die we kennen uit de reeks. Daardoor krijgen we dus onder andere Hormone Monsters Maury en Connie te zien, maar ook de Shame Wizard, de Lovebugs, Anxiety Mosquito’s en Addiction Angel.

In dit seizoen wordt Maury toegewezen aan een oudere man, die hij in het verleden nog begeleidde als Hormone Monster. De man is nu zijn echtgenote, met wie hij bijna 40 jaar getrouwd was, verloren en Maury moet hem begeleiden in zijn nieuwe zoektocht naar liefde. Ondertussen krijgen Maury en Connie te maken met een tegendraadse zoon die geen Hormone Monster wil worden maar wel een Shame Wizard.

Het belooft dus opnieuw een dol seizoen te worden vol hilarische taferelen en die kan je vanaf vrijdag 9 juni zelf bekijken op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van Human Resources:

Het tweede seizoen van Human Resources verschijnt op vrijdag 9 juni op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...