Dit is wanneer het tweede seizoen van ‘Human Resources’ op Netflix komt

Vorige week werd al aangekondigd dat animatieserie Big Mouth een achtste en laatste seizoen zou krijgen. Ook de spin-off Human Resources krijgt een tweede en laatste seizoen. Netflix maakte nu met een eerste teaser bekend dat het seizoen er sneller aankomt dan verwacht.

Ondanks dat Big Mouth met het achtste seizoen de langstlopende originele Netflixreeks is, stopt de spin-off al na het tweede. Gelukkig moeten we niet lang meer wachten op dat nieuwe seizoen. De streamingsdienst kondigde met een teaser aan dat de nieuwe afleveringen vanaf 9 juni te zien zijn.

Special guests

In het tweede seizoen zullen we opnieuw de hormoonmonsters volgen in hun dagelijkse leven en op het werk. Meer details over de verhaallijn heeft Netflix nog niet vrijgegeven, maar in de teaser komen we wel enkele speciale gasten te weten. Dit seizoen zouden er nieuwe humans gevolgd worden die ingesproken worden door onder andere Florence Pugh en Miley Cyrus. Ook vaste waarden Nick Kroll, Hugh Jackman en Keke Palmer keren terug.

Dit zijn alle special guests van het nieuwe seizoen:

  • Florence Pugh
  • Miley Cyrus
  • Eugène Levy
  • Sam Richardson
  • Niecy Nash-Betts
  • Jason Mantzoukas
  • Isabella Rossellini

Human Resources

Human Resources is de spin-off van de bekende volwassenen animatieserie Big Mouth. Sinds 2019 geeft Human Resources ons een kijkje in het leven van de hormoonmonsters Maurice en Connie. Ook Lionel de shame wizard en de depressiekat Kitty Bouchet komen opnieuw in beeld. Al deze beesten staan jongeren bij om door hun puberteit te komen en alle emoties te aanvaarden en voelen.

In het eerste seizoen kregen we te zien hoe love bug Emmy nieuw is in het vak en moeite heeft om haar plaats te vinden binnen het bedrijf. Daarbij leidt Maurice haar op. Ondertussen is die laatste ook zwanger, maar wil zijn vriendin Connie niets te maken hebben met de baby. Of dat in seizoen twee ook zo blijft, is nog maar de vraag.

Bekijk hier de teaser van het tweede seizoen van Human Resources:

Meer
Lees meer...