Miley Cyrus-fans denken dat ze een geheim album heeft uitgebracht onder het alter ego Clara Pierce

Sociale media staan bol van het nieuws dat er een artiest is met de naam Clara Pierce die net zo klinkt als Miley Cyrus. Vele fans zijn ervan overtuigd dat Miley Cyrus in het geheim muziek heeft uitgebracht op verschillende streamingdiensten onder het alter ego ‘Clara Pierce’. Een album met de titel ‘Down With Me’ werd afgelopen maand op 10 maart gedropt op Spotify en Apple Music. Dat is dezelfde dag dat Miley haar achtste studioalbum ‘Endless Summer Vacation’ releasete.

De 30-jarige Amerikaanse popster Miley Cyrus bracht op 10 maart haar achtste studioalbum ‘Endless Summer Vacation‘ uit. De bekendste single van dat nieuwe album is Flowers, die twaalf opeenvolgende weken bovenaan de Billboard Global 200 singles-hitlijst stond. Op diezelfde dag bracht een geverifieerde artiest onder de naam Clara Pierce, die maar een 200-tal maandelijkse luisteraars op Spotify had, ook een album met twaalf nummers uit. Wat opvalt aan het album is dat de stem van Clara Pierce enorm lijkt op die van Miley.

Hoewel het album intussen verwijderd is van alle streamingplatforms, blijven fans speculeren dat Cyrus en Pierce dezelfde persoon zijn.

Clara = Miley

Vooral op TikTok gaan er veel speculaties en theorieën rond over het potentiële alter ego van Miley Cyrus. TikTokker Ashley Kritz wees er bijvoorbeeld op dat verschillende nummers op ‘Down With Me’, waaronder Sagittarius en See You Again, subtiele verwijzingen bevatten naar het persoonlijke leven van Miley. Saggitarius is bijvoorbeeld het sterrenbeeld van Miley en het nummer bevat de tekst: “Miley, what’s good now?”, wat een zin is die doet denken aan de VMA’s van 2015. Nicki Minaj riep destijds Miley toe wanneer ze de show presenteerde.

Ook doet de naam Clara Pierce denken aan Sasha Fierce. Dat is het alter ego van r&b-zangeres Beyoncé.

Op het einde van onderstaand TikTok-filmpje kan je Clara Pierce horen zingen. Oordeel zelf of je het vindt klinken als Miley Cyrus …

@ashleykritz Watch til the end to HEAR THE PROOF, Posting two versions of the same to unload the weight of this pop culture secret I’ve been carrying. tried to keep it short ? tag @mileycyrus #mileycyrus #whoisclarapierce #clarapierce #downwithme #endlesssummervacation #endlesssummervacationmileycyrus #mileycyrusclarapierce #sashafierce @mileycyrus #greenscreen #greenscreenvideo ♬ Hands of Time – Clara Pierce

Hoewel velen hopen dat het stiekem Miley Cyrus is die haar nummers dropte, denken anderen dat het gewoon fans zijn die onuitgebrachte nummers in handen gekregen hebben en het als stunt op streamingplatformen plaatsten.

In ieder geval is het album van Clara Pierce inmiddels van alle platformen verwijderd en geeft Miley zelf nog geen commentaar.

Meer
Lees meer...