Miley Cyrus lijkt relatie Maxx Morando te bevestigen met een kus

Zangeres Miley Cyrus (29) lijkt een nieuwe vriend te hebben. Zo werd Cyrus afgelopen donderdag alweer gespot in het gezelschap van muzikant Maxx Morando (23). Er deden zich al een tijdje geruchten de ronde dat de twee een stel zouden zijn en dat blijkt nu dus mogelijk echt te kloppen. Het stel werd namelijk gefotografeerd toen ze een stomende kus deelden.

Interessant nieuws uit Hollywood: Miley Cyrus werd namelijk afgelopen donderdag gespot in een omhelzing met Maxx Morando. Morando is drummer bij de band Liily en speelde voordien ook bij The Regrettes. De twee stonden wel niet gewoon te knuffelen op de stoep in West Hollywood, maar deelden ook een hartstochtelijke kus. Dat is duidelijk te zien op de foto’s verkregen door E! News. Hiermee zouden ze de geruchten over dat ze zouden daten bevestigen.

Geruchten?

De geruchten over een romance tussen Cyrus en Morando ontstonden voor het eerst in november 2021. Toen werden de twee namelijk samen gezien en gefotografeerd op de Gucci’s Love Parade catwalkshow. Daarnaast woonde de drummer ook Miley’s New Year’s Eve Party in Miami bij, die ze samen met Pete Davidson op NBC organiseerde. “Hij was backstage met Miley en Pete bij de repetities en opnames en had een leuke tijd met hen”, vertelde een insider. “Ze deden allemaal supervriendelijk tegen elkaar en leken een geweldige avond te hebben.”

In februari maakte het duo ook al een uitstapje naar Cabo San Lucas, in Mexico. Destijds vertelde een bron exclusief ook aan E! News dat het paar niet verlegen was om hun affectie voor elkaar te tonen tijdens de vakantie. “Miley en Maxx hadden een geweldige tijd samen en liepen hand in hand en al zoenend rond in het resort”, deelde de bron. “Ze knuffelden elkaar overal waar ze kwamen.” E! News bevestigde hun relatie eigenlijk zo goed als in januari. Een insider legde toen uit dat het paar gemeenschappelijke vrienden en dezelfde interesses heeft. “Ze zijn allebei artistiek en creatief, dus ze schepten een band over het feit dat ze allebei muzikanten zijn”, zei de tweede bron. Noch Morando, noch Cyrus zelf hebben echter iets losgelaten over hun hoogstwaarschijnlijke romance.

De Midnight Sky-zangeres had hiervoor een publieke relatie met zanger Cody Simpson. Voordien was ze van 2018 tot 2020 getrouwd met de Australische acteur Liam Hemsworth. Hem ontmoette ze op de filmset van The Last Song in 2010.

Scheiding ouders

Terwijl de relatie van de zangeres met Morando steeds verder bloeit, kan niet hetzelfde gezegd worden van de ouders van Cyrus, die voor de derde keer een scheiding hebben aangevraagd.

Uit gerechtelijke documenten, verkregen door Page Six, blijkt dat Tish Cyrus op 6 april papieren heeft ingediend om te scheiden van Billy Ray Cyrus na bijna 30 jaar huwelijk. De ouders van Miley Cyrus vroegen eerder al een scheiding aan in 2010 en 2013, maar gingen er toen uiteindelijk niet mee door.

Meer
Lees meer...