‘A Good Person’: Emotionele film met Florence Pugh en Morgan Freeman krijgt eerste trailer

Florence Pugh blijft maar aan de lopende band films maken. De amper 26-jarige actrice zal in 2023 niet alleen te zien zijn in de blockbosters Oppenheimer en Dune: Part Two, maar ook her minder bekende A Good Person. Daarin schittert ze aan de zijde van onder andere Morgan Freeman.

De Britse actrice Florence Push is hot. Na haar Marveloptredens als Yelena Belova in Hawkeye en Black Widow in 2021, was ze dit jaar te zien in meerdere films. De meest omstreden – door externe factoren dan toch – daarvan was ongetwijfeld Don’t Worry Darling met Harry Styles.

A Good Person

En ook in 2023 zullen we niet naast de nieuwe rijzende ster van Hollywood kunnen. Daarbij zou het emotionele A Good Person wel eens over het hoofd kunnen gezien worden. Maar als we mogen afgaan op de eerste beelden uit de trailer zou dat heel onterecht zijn.

In die film is geschreven, geregisseerd en geproducet door haar ex Zach Braff (Scrubs, Ted Lasso), die zich voor het eerst aan een niet-komisch genre waagt. De film gaat namelijk over Allison (Florence Pugh) die mentaal compleet aan de grond zit en verslaafd is nadat een auto-ongeluk enige tijd terug het leven had gekost aan de dochter van Daniel (Morgan Freeman).

Per toeval komen de twee elkaar later opnieuw tegen en besluit Daniel om zich – tegen alle verwachtingen in – over Allison te ontfermen. Dat stuit aanvankelijk op heel veel kritiek van zijn andere dochter Ryan (Celeste O’Connor), maar later beginnen zij en Allison toch een band te krijgen.

Bekijk hier de trailer van A Good Person:

A Good Person is vanaf 24 maart 2023 in de Verenigde Staten te zien in de cinema en zou erna ook naar ons land komen.

Meer
Lees meer...