Tweede seizoen ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ vanaf eind deze maand te zien op Play4

Na een succesvol eerste seizoen zijn de slechtste beste vriendinnen terug op Play4. Vanaf 21 augustus verschijnt er dagelijks een nieuwe aflevering van de reeks op de zender. Het seizoen is al een tijdje te zien op Streamz. Daar verscheen ondertussen ook al het derde seizoen.

Michelle, Sally, Zita en co. zijn binnenkort weer te zien in onze huiskamers. Binnen twee weken doen ze namelijk opnieuw hun intrede op Play4 met nieuwe afleveringen. Die afleveringen zijn al een tijdje te zien op Streamz, maar zullen dus binnenkort ook voor de niet-betalende kijker beschikbaar zijn.

Mijn Slechtste Beste Vriendin

De reeks is volledig gebaseerd op de gelijknamige boeken van Ilse Beyers en vertelt, hoe kan het ook anders, het verhaal van een paar beste vriendinnen. Die vriendinnen werken samen in het reclamebureau Callier & Starck. Elke vriendin heeft een andere functie, maar toch vinden ze elkaar af en toe om te wijnen en te roddelen.

Hoewel dat in de eerste plaats onschuldig lijkt, komen de geheimen en de theorieën op een bepaald moment toch tot ontploffen. Dat zorgt voor heel wat spanning tussen vriendinnen Zita (Kim Hertogs), Michelle (Maaike Cafmeyer), Sally (Eva Van der Gucht), Nikki (Clara Cleymans), Molly (Ella-June Henrard) en Helena (Charlotte Anne Bongaerts).

Seizoen 2

In het tweede seizoen onstaan er opnieuw heel wat romances in de werkvloer en maken de kijkers kennis met drie nieuwe personages: Anouk (Charlotte Timmers), Sophia (Inge Paulussen) en Thea (Alice Reijs). Twee van die drie personages hebben een directe link met de mannen uit de reeks. Zo is Anouk de nieuwe vlam van Henry (Joren Seldeslachts) en leren we Sophia kennen als moeder van Thomas (Bas Van Weert).

Daarnaast zien we ook Ella Leyers, Nonkels-actrice Isabelle Van Hecke en zelfs Hans Bourlon de revue passeren.

Bekijk de trailer van seizoen 2 hier:

Mijn Slechtste Beste Vriendin seizoen 2 is vanaf 21 augustus van maandag tot donderdag om 22 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...