V van BTS heeft officieel twee Guinness World Records gebroken op Instagram

BTS bestaat al meer dan acht jaar, maar al die tijd hadden de zeven leden van de Koreaanse boysband geen eigen account op Instagram. Daar brachten ze vorige week verandering in en dat was niet zonder succes. Alle leden hebben nu meer dan 20 miljoen volgers op de app en voor V (Kim Tae-hyung) was dat zelfs goed voor twee Guinness World Records.

BTS had al 23 vermeldingen in het Guinness Book of World Records en daar zijn er sinds vorige week nog twee bijgekomen. Het gaat om twee persoonlijke records voor V, een van de zangers van de groep, voor zijn gloednieuwe account op Instagram.

Twee Guinness World Records

Op maandag 6 december 2021 om 10 uur Belgische tijd openden de zeven leven van BTS hun eigen Instagramaccounts. 43 minuten later had V (Kim Tae-hyung) al 1 miljoen volgers. Daarmee verbeterde hij het wereldrecord om het snelste 1 miljoen volgers te verzamelen. Ook de andere zes leden van BTS deden het sneller dan het voormalige record, dat stond volgens Guinness op Moon Tae-il van de K-popgroep NCT. Hij haalde 1 miljoen volgers in 1 uur en 45 minuten.

Maar daar bleef het niet bij, want iets meer dan vier uur later haalde V z’n tweede record binnen. Na 4 uur en 52 minuten had zijn account namelijk al 10 miljoen volgers. Nu, een week later, zijn dat er al 25,6 miljoen en dat cijfer blijft nog sterk toenemen. Ook de accounts van de andere zes leden van BTS, RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin en Jung Kook, tellen al meer dan 22 miljoen volgers.

Dit zijn alle officiële accounts van de leden van BTS:

Meer
Lees meer...