Vier leden K-popgroep BtoB tekenen samen contract bij nieuw agentschap

Vier leden van BtoB hebben samen een nieuw agentschap gevonden. De zes leden van de K-popgroep BtoB besloten begin november om het agentschap Cube Entertainment te verlaten. Het contract van de leden met het agentschap werd in 2018 voor de eerste keer verlengd, maar na elf jaar besloten de leden om een ander agentschap te zoeken.

De zeskoppige boyband BtoB maakte z’n debuut in 2012 met het nummer Insane. Nu, elf jaar later, zijn ze nog steeds actief. Zo brachten ze eerder dit jaar nog hun vijftiende EP ‘Wind and Wish’ uit. In november besloten de zes leden van de groep om het agentschap Cube Entertainment te verlaten. Vier van hen blijven nu samen onder een nieuw agentschap.

BtoB

BtoB bestond oorspronkelijk uit zeven leden: Seo Eun-kwang, Lee Min-hyuk, Lee Chang-sub, Im Hyun-sik, Peniel, Yook Sung-jae en Il-hoon. Die laatste verliet de groep in 2020 nadat hij verdacht werd van marihuanagebruik. Uiteindelijk werd hij veroordeeld tot een celstraf van twee jaar. De zes andere leden maken nog steeds deel uit van BtoB, maar hun tweede contract, dat in 2018 van start ging, liep in november af. Daarbij besloten de zes leden om het agentschap te verlaten.

Eerder tekende Changsub al een nieuw contract bij het agentschap Fantagio, waaronder de groepen Astro, Weki Meki en Lun8 actief zijn. Nu volgt het nieuws dat vier andere leden van de groep samen een nieuw agentschap hebben gevonden. Het gaat om Seo Eun-kwang, Lee Min-hyuk, Im Hyun-sik en Peniel die allemaal een contract tekenden bij een gloednieuw agentschap, waarvan de naam nog niet bekend is. Het agentschap liet alvast weten dat ze de leden zullen begeleiden in verschillende velden. Daarnaast maakt het ook duidelijk dat de leden verder willen blijven werken als volledige groep, dus ook met de andere twee leden van BtoB en dat het daar gehoor aan zal geven.

Yook Sungjae is hiermee het enige lid van BtoB dat nog geen contract tekende bij een nieuw agentschap.

Meer
Lees meer...