Vijf crewleden van ‘Mission: Impossible 7’ stappen op na scheldpartij Tom Cruise

De scheldpartij van Tom Cruise op de set van Mission: Impossible 7 blijft niet zonder gevolgen. Na een tweede uitbarsting van de ster zijn namelijk vijf leden van de crew opgestapt.

Tom Cruise haalde eerder deze week het nieuws toen een audiotape vanop de set van Mission: Impossible 7 was uitgelekt. Op die tape hoor je een razende Cruise twee crewleden de huid volschelden omdat op minder dan twee meter van elkaar stonden en zich dus niet aan het coronaprotocol hielden.

Fortuin geïnvesteerd

Verschillende bronnen melden dat Tom Cruise al langer heel streng is op de coronaregels op de set van Mission: Impossible 7. De acteur is namelijk niet alleen de hoofdrolspeler van deze film, maar ook producent. Hij investeerde dan ook persoonlijk al een fortuin in maatregelen om een uitbraak van het coronavirus op de set te voorkomen. In oktober kreeg de film tijdens opnames in Italië al te maken met meerdere besmettingen op de set.

“Tom is boos dat anderen het niet zo serieus nemen als hijzelf na alle moeite die hij heeft genomen om te kunnen blijven filmen”, legt een bron uit aan de Britse krant The Sun.

Nieuwe uitbarsting

De spanning op de set is dus al enige tijd te snijden. Toen Tom Cruise te horen kreeg dat zijn eerste tirade uitgelekt was, was hij dan ook razend en volgde er een nieuwe woede-uitbarsting. “De eerste uitbarsting was groot, maar sindsdien is het niet meer gekalmeerd. De spanning loopt al maanden op en dit was de druppel”, zegt de bron. Daarna zouden vijf leden van de crew hun ontslag hebben ingediend.

Meer
Lees meer...