Viraal tasje van Uniqlo nu ook te koop in crochet-versie

We moeten jullie waarschijnlijk niet meer uitleggen wat het virale Uniqlo-tasje is. De schodertasjes van het Japanse kledingmerk gingen viraal op TikTok omdat ze – ondanks hun vrij kleine omvang – opvallend ruim zijn. Uniqlo pakte daarom al uit met tasjes in nieuwe kleuren en in ribfluweel, maar nu is er ook een versie in een nieuw soort materiaal.

Iedereen heeft waarschijnlijk wel een vriend of vriendin die een Uniqlo-tasje heeft en niet kan zwijgen over hoeveel hij, zij of die erin kwijt kan. Het tasje verscheen al in verschillende kleuren, prints, stoffen en zelfs groottes, maar nu komt er ook een versie in een trendy uitvoering.

Ribfluweel

Het Japanse kledingmerk Uniqlo heeft verschillende topsellers, maar één item steekt toch met kop en schouders boven de rest uit. Het schoudertasje, officieel “round mini shoulder bag”, wist dankzij enkele virale video’s op TikTok uit te groeien tot een hebbeding. Het tasje, dat minder dan 15 euro kost, ging viraal doordat mensen er opvallend veel in krijgen. Zo zijn er heel wat video’s te vinden waarin mensen de gekste dingen uit hun tasje halen. Die populariteit is natuurlijk ook niet onopgemerkt gebleven voor Uniqlo zelf, die na de herfstuitvoering in ribfluweel en nieuwe pastelkleuren voor de lente, nu ook uitpakken met een zomerse gehaakte versie.

Vanaf vandaag kan je bij Uniqlo nieuwe tasjes vinden in een crochet (of gehaakte) versie. De nieuwe tasjes zijn beschikbaar in twee kleuren: naturel en het iets donkerdere beige. Langs de buitenkant is het tasje dus gehaakt, maar er zit ook een voering in waardoor je je dus geen zorgen hoeft te maken over de gaatjes. De “round mini crochet bag” kost wel iets meer dan de gewone uitgave. Voor een gehaakt tasje betaal je namelijk 29,9 euro. De gewone tasjes zijn ook nog steeds beschikbaar in acht kleuren. Ook de tasjes in ribfluweel en de grotere versie in synthetisch leer staan nog op de website.

Meer
Lees meer...