Het virale Uniqlo-tasje is vanaf vandaag ook verkrijgbaar in ribfluweel

Wie deze zomer naar een festival is geweest, heeft er waarschijnlijk honderden gespot, maar ook in het gewone straatbeeld zijn de schoudertasjes van Uniqlo niet meer weg te denken. De tasjes gingen viraal op TikTok omdat ze – ondanks hun vrij kleine omvang – opvallend ruim zijn. En nu zijn ze ook beschikbaar in een nieuwe stof.

Iedereen heeft waarschijnlijk wel een vriend of vriendin die een Uniqlo-tasje heeft en niet kan zwijgen over hoeveel hij, zij of die erin kwijt kan. Het tasje verscheen al in verschillende kleuren en zelfs in versies met een print van Keith Haring, maar nu is er ook een uitvoering in een nieuwe stof.

Ribfluweel

Het Japanse kledingmerk Uniqlo heeft verschillende topsellers, maar één item steekt toch met kop en schouders boven de rest uit. Het schoudertasje, officieel “round mini shoulder bag”, wist dankzij enkele virale video’s op TikTok uit te groeien tot een hebbeding. Het tasje, dat minder dan 15 euro kost, ging viraal doordat mensen er opvallend veel in krijgen. Zo zijn er heel wat video’s te vinden waarin mensen de gekste dingen uit hun tasje halen. Die populariteit is natuurlijk ook niet onopgemerkt gebleven voor Uniqlo zelf, die nu uitpakken met een nieuwe versie van de bestseller, die perfect is voor de herfst.

Enkele maanden geleden kondigde Uniqlo al aan dat de tasjes ook in ribfluweel (corduroy) uitgebracht zouden worden. En vanaf vandaag, maandag 21 augustus 2023, zijn ze ook echt te koop via de website van Uniqlo en ook in de filialen van de winkel in Brussel en Antwerpen.

De ribfluwelen editie van de virale tasjes is beschikbaar in vijf kleuren: olijfgroen, gebroken wit, zwart, donkeroranje en bruin. Net zoals de gewone variant kost een tasje 14,9 euro. De gewone tasjes zijn ook nog steeds beschikbaar in zeven kleuren.

Bekijk hier enkele van de virale video’s over het tasje op TikTok:

@eloisesoutfits THE bag of 2023 #uniqlo #uniqlobag #uniqlobagviral #viralbag #uniqlofinds #uniqlolifewear #uniqlobags #fashionfinds #styleinspo #minimalistbags #trendingbag #manchesterfashion #ukfashion ♬ original sound – eloise
@happilyhannah94 Everyone needs the #uniqlobag #uniqlo #whatsinmybag #fyp #foryoupage ♬ original sound – Hannah Lymn

Bekijk hier het nieuwe tasje:

@uniqlousa New Corduroy Moon Bag 🤌 chef’s kiss 🤌 #moonbag #uniqlobag #viralbag #uniqlo #uniqlousa ♬ original sound – 🫶🏻
Meer
Lees meer...